Meld je nu aan voor EBG Pitch & Trendship op 19 oktober

Volgende week is het zover, de tweede editie van EBG Pitch. Deze keer vindt dit interactieve evenement plaats tijdens Trendship en staat het in het teken van goede ideeën met 5G! We hebben drie finalisten geselecteerd die op donderdag 19 oktober hun idee met 5G aan jou gaan pitchen. Allen in de hoop er vandoor te gaan met €20.000 én de unieke kans om het idee te testen in ons 5G Lab. We willen je graag uitnodigen om hierbij te zijn om samen met de vakjury te beslissen wie er met de fantastische prijzen vandoor gaat! Het is namelijk gedurende het evenement mogelijk om live te stemmen op het idee dat jij het beste vindt.

Kom kijken!

EBG Pitch vindt plaats tijdens Trendship in Martiniplaza, van 11.00 tot 13.00 uur en is inclusief lunch. Het evenement is bovendien helemaal gratis te bezoeken en je toegangskaart voor Trendship (t.w.v. €400) krijg je van ons cadeau. Na afloop van het pitchevent kun je dus nog een kijkje gaan nemen bij hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie.

Heb je je al opgegeven? Hartstikke goed, dan hoef je niets meer te doen en ontvang je begin volgende week van ons de laatste informatie met betrekking tot het evenement.

Heb je collega’s of andere mensen in je netwerk die dit ook interessant vinden? Je bent welkom om iemand uit te nodigen of mee te nemen (bestel in dat geval wel per persoon een ticket via de website).

Voor meer informatie over de finalisten en om je direct aan te melden klik je hier.

 

10 oktober 2017