Applus+ RVD: nieuw dienstenpakket

Applus+ RVIS, de nieuwe joint venture tussen Applus+ RTD en Airfilms Productions, is gespecialiseerd in de visuele inspectie van moeilijk te bereiken installaties en objecten met behulp van robotica.

 De joint venture zal inspelen op de behoefte aan kosten efficiënte oplossingen in onder andere de olie-, gasindustrie en is een antwoord op de aantrekkende vraag naar innovatieve inspectiemethoden die een efficiënt en veilig alternatief bieden voor traditionele inspectiemethoden. Deze diensten zullen ingezet worden in een brede markt, waaronder de olie-, gas-, energie-, en chemische-industrie, alsmede alle overige industriële plants en infrastructuren. Applus+ RVIS ontwikkelt in huis oplossingen en technologieën voor innovatieve inspectiediensten op afstand voor moeilijk bereikbare assets; op de grond en in de lucht. zoals luchtfotografie, 3D mapping en infrarood onderzoek.

Sytze Voulon: “Deze joint venture belichaamt onze toewijding aan het leveren van een breed spectrum aan inspectietechnieken en innovatieve producten die onze klanten oplossingen bieden die de Total Cost of Operation verlagen en tegelijkertijd de technische integriteit van hun assets bewaken.”

Voor meer informatie over Applus+ RVIS, neemt contact op met:

Bart Hartge, Sales Director Applus+ RVIS

bart.hartge@applusrvis.com

+31 70 369 63 89

18 januari 2017