Kennissessie Online Marketing donderdag 14 oktober

15 okt 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Tijdens de kennissessie “Online Marketing” georganiseerd in een samenwerking tussen Eemshaven.info, WOOGroningen en VrijdagOnline websites werd donderdag 14 oktober jl. – in de Hotspot van het Noorderpoort in Groningen –  inzicht gegeven in de wereld van Online Marketing.

Na de opening door Han Berrelkamp nam Philip R.J. Beekman ons mee in zijn proces naar groei in zijn online omzet. De website van Altijd de beste wijn (https://lnkd.in/dwe3F2Jv) is een goed voorbeeld van een succesvolle ondernemer die de waarde van een uitgedachte online marketing strategie inzag.

Jeroen Grinwis gaf namens VrijdagOnline websites inzicht in het proces naar een compleet en goed doordachte online strategie en de daarvoor beschikbare tools. Een aantal concrete praktijk ervaringen van deelnemers zijn besproken en het was opmerkzaam dat veel ondernemers het idee hebben online goed aanwezig te zijn maar dat een juiste data-analyse veel ruimte laat zien voor (relatief eenvoudige) verbeteringen.

Han Berrelkamp sloot de middag af met een voorbeeld van een van de succesvol afgeronde vraagstukken die de studenten van de WOOGroningen als project hebben uitgevoerd.

Bent u ondernemer in de provincie Groningen en benieuwd waar u uw online zichtbaarheid en strategie kunt verbeteren? Neem dan vooral contact op met het WOOGroningen. Zij bieden gratis hulp!

 

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer