Kennissessie Online Marketing donderdag 14 oktober

15 okt 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Tijdens de kennissessie “Online Marketing” georganiseerd in een samenwerking tussen Eemshaven.info, WOOGroningen en VrijdagOnline websites werd donderdag 14 oktober jl. – in de Hotspot van het Noorderpoort in Groningen –  inzicht gegeven in de wereld van Online Marketing.

Na de opening door Han Berrelkamp nam Philip R.J. Beekman ons mee in zijn proces naar groei in zijn online omzet. De website van Altijd de beste wijn (https://lnkd.in/dwe3F2Jv) is een goed voorbeeld van een succesvolle ondernemer die de waarde van een uitgedachte online marketing strategie inzag.

Jeroen Grinwis gaf namens VrijdagOnline websites inzicht in het proces naar een compleet en goed doordachte online strategie en de daarvoor beschikbare tools. Een aantal concrete praktijk ervaringen van deelnemers zijn besproken en het was opmerkzaam dat veel ondernemers het idee hebben online goed aanwezig te zijn maar dat een juiste data-analyse veel ruimte laat zien voor (relatief eenvoudige) verbeteringen.

Han Berrelkamp sloot de middag af met een voorbeeld van een van de succesvol afgeronde vraagstukken die de studenten van de WOOGroningen als project hebben uitgevoerd.

Bent u ondernemer in de provincie Groningen en benieuwd waar u uw online zichtbaarheid en strategie kunt verbeteren? Neem dan vooral contact op met het WOOGroningen. Zij bieden gratis hulp!

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer