Netwerkbijeenkomst 9 maart 2023

11 mrt 2023Bijeenkomsten, Eemshaven, Ledennieuws, Nieuws

Op donderdag 9 maart werd in Delfzijl weer de netwerkbijeenkomst van Eemshaven.info gehouden

Op het podium werden allereerst Dr. Sonja Scholten en Arienne De Boer- Kwaad geïnterviewd.

  
Zij vertelden over de Nederlandse Brandwonden Stichting, de sterke link naar onze regio en aan de hand van praktijk voorbeelden hoe belangrijk de inzet van alle betrokkenen is voor de patiënten die letterlijk van het een op het ander moment de regie over hun leven uit handen moeten geven. Mooi om te zien dat dit direct geleidt heeft tot sponsoring vanuit de aanwezigen.

Aan sluitend stonden Anneloes Noordhoff, Kees Tuin en Floris van Dijk van Groningen Seaports, GroBusiness en Groningen Werkt Slim op het podium die in het teken stond van Circulair ondernemen. Veel informatie over de noodzaak maar vooral ook de kansen die Circulair ondernemen biedt. Ook hier leidde de geboden informatie direct tot acties en ideeën bij de aanwezigen.

 

Na het informatieve gedeelte zijn er weer veel nieuwe contacten ontstaan tijdens het afsluitende buffet.

We kijken terug op weer een succesvolle netwerkbijeenkomst!

 

Foto’s van de netwerkbijeenkomst, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven 50 jaar  – Feest op 10 juni

Eemshaven 50 jaar – Feest op 10 juni

Op 7 juni is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door koningin Juliana. Ter ere hiervan vindt zaterdag 10 juni een open dag plaats in de Eemshaven. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten in de Eemshaven, zoals bedrijfsbezoeken en...

Lees meer