Bredenoord depot Groningen feestelijk geopend!

30 september 2016 vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe depot Zuidbroek (Groningen). Door middel van dit depot kan Bredenoord de klanten in het Noorden van het land nog sneller bedienen. Bredenoord maakt gebruik van het terrein en de faciliteiten van Buitenkamp pompen. Zowel Buitenkamp als Bredenoord kennen een lange geschiedenis en een rijke ervaring. Buitenkamp als specialist in pompen en Bredenoord in (mobiele) energievoorziening kennen beiden dezelfde uitdagingen en bieden beiden oplossingen zoals 24/7 service, een focus op betrouwbaarheid en een snelle levering. De samenwerking werd met de opening van de locatie kracht bijgezet door het event samen te organiseren. Bij deze locatie kunt u terecht voor alle verhuur materialen en toebehoren van Bredenoord. Aggregaten, ESavers, maar ook verdeelkasten en o.a. kabels zijn nu ‘om de hoek’ beschikbaar. Uiteraard helpen wij u ook graag als u zelf een (maatwerk) stroomvoorziening wilt aanschaffen en kunnen wij voorzien in de services van machines.

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben Bredenoord en Buitenkamp zich kort voorgesteld aan de aanwezig gasten en was er de mogelijkheid om de producten van Buitenkamp en Bredenoord van dichtbij te bekijken.

Contact Wilt u meer informatie over de nieuwe locatie in Zuidbroek? Neem contact op met Area Manager Ton Verbeek (t.verbeek@bredenoord.nl / +31 6 13281410).

10 oktober 2016