Netwerkbijeenkomst 13 mei 2020

14 mei 2020Bijeenkomsten, Eemshaven

De aanleg van het grootste windmolenpark ter wereld boven de Wadden. De bouw van een mega-waterstoffabriek in de Eemshaven en van de eerste commerciële chemische fabriek van Avantium in Delfzijl. Deze onderwerpen kwamen gistermiddag uitvoerig aan de orde tijdens een netwerkbijeenkomst van ons businessplatform.

                 

U kon daar, door de corona-crisis, helaas niet bij aanwezig zijn. Maar we hebben de bijeenkomst voor onze leden vastgelegd met drie televisiecamera’s.

Benieuwd naar de totale investering van de projecten, de planning en de kansen bij de uitvoering ervan voor regionale ondernemers? Kijk via deze link naar deze bijzondere netwerkbijeenkomst.

Foto’s van de bijeenkomst, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwsbrief 04 – 2020

Nieuwsbrief 04 – 2020

Niet alleen businessplatform Eemshaven.info speelde in op ‘de nieuwe werkelijkheid’ door twee netwerkbijeenkomsten, helaas zonder leden, met vier televisiecamera’s op te nemen in de Evenementenhal in Delfzijl. Via een link konden de leden de opnames bekijken en...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Het is opeens de nieuwe werkelijkheid geworden. De ‘anderhalvemeter-maatschappij’. Uit de bijdragen voor de derde nieuwsbrief van businessplatform Eemshaven.info blijkt, dat onze leden daar op een uiterst creatieve manier op inspelen. Bestelde printers worden gratis...

Lees meer