Netwerkbijeenkomst 13 mei 2020

14 mei 2020Bijeenkomsten, Eemshaven

De aanleg van het grootste windmolenpark ter wereld boven de Wadden. De bouw van een mega-waterstoffabriek in de Eemshaven en van de eerste commerciële chemische fabriek van Avantium in Delfzijl. Deze onderwerpen kwamen gistermiddag uitvoerig aan de orde tijdens een netwerkbijeenkomst van ons businessplatform.

                 

U kon daar, door de corona-crisis, helaas niet bij aanwezig zijn. Maar we hebben de bijeenkomst voor onze leden vastgelegd met drie televisiecamera’s.

Benieuwd naar de totale investering van de projecten, de planning en de kansen bij de uitvoering ervan voor regionale ondernemers? Kijk via deze link naar deze bijzondere netwerkbijeenkomst.

Foto’s van de bijeenkomst, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Via onderstaande link kunt u de vierde nieuwsbrief van Eemshaven.info openen en lezen.   In de, naar bijna 1500 toegestuurde adressen, leest u informatie van onze leden. Nieuwe producten, het voorstellen van een nieuw lid van Eemshaven.info en het introduceren...

Lees meer