Nieuwsbrief 01 -2021

28 jan 2021Eemshaven

Zoals u van Businessplatform Eemshaven.info gewend bent, staat ook de eerste Nieuwsbrief van 2021 weer boordevol nieuws over onze leden. Zo is er informatie over een thuiswerk koffie en theepakket, een multifunctionele mobiele luchtreiniger, een splinternieuwe live stream studio en vind je informatie op welke wijze je effectief kunt (samen)werken op afstand. ‘Van werkdruk naar meer geluk’ is de titel van een training en verder vindt u in deze nieuwsbrief wetenswaardigheden over een auto die zowel elektrisch als met waterstof wordt aangedreven.

Maar ook over ons zelf hebben we nieuws te melden. Gino Hubers is vanaf 1 februari als manager het nieuwe gezicht van Businessplatform Eemshaven.info. Meer informatie vind je hierover in de eerste nieuwsbrief van 2021.

Veel leesplezier.

Meer nieuws in deze categorie

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Eemshaven.info, hét Businessplatform voor de Eemsdelta met ruim 200 aangesloten bedrijven, heeft met ingang van 1 januari 2024 een nieuwe manager. Gino Hubers geeft na 3 jaren als manager gewerkt te hebben, het stokje over aan Janny Klei. Hubers vertrekt naar de...

Lees meer