Nieuwsbrief 03

28 apr 2020Eemshaven, Nieuws

Het is opeens de nieuwe werkelijkheid geworden. De ‘anderhalvemeter-maatschappij’. Uit de bijdragen voor de derde nieuwsbrief van businessplatform Eemshaven.info blijkt, dat onze leden daar op een uiterst creatieve manier op inspelen.

Bestelde printers worden gratis op afstand geïnstalleerd en geïmplementeerd. Onder het motto als iedereen stilstaat moet je bewegen is er een online training Sales without a Handshake en zijn er diverse Webinars voor ondernemers. In een tijd die voor veel ondernemers veel problemen en of onzekerheden met zich mee brengt zijn er werkgeveradviseurs waarop men een beroep kan doen. Maar andere ontwikkelingen gaan ook gewoon door. Er is informatie over het uitstel van de invoering van de omgevingswet, hypermoderne uitlijnapparatuur en wordt er gewezen op het belang van het digitaliseren van bedrijfsdocumenten.

Blijf allen gezond.

 

Klikt u hier voor de nieuwsbrief.

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer