Nieuwsbrief 03

28 apr 2020Eemshaven, Nieuws

Het is opeens de nieuwe werkelijkheid geworden. De ‘anderhalvemeter-maatschappij’. Uit de bijdragen voor de derde nieuwsbrief van businessplatform Eemshaven.info blijkt, dat onze leden daar op een uiterst creatieve manier op inspelen.

Bestelde printers worden gratis op afstand geïnstalleerd en geïmplementeerd. Onder het motto als iedereen stilstaat moet je bewegen is er een online training Sales without a Handshake en zijn er diverse Webinars voor ondernemers. In een tijd die voor veel ondernemers veel problemen en of onzekerheden met zich mee brengt zijn er werkgeveradviseurs waarop men een beroep kan doen. Maar andere ontwikkelingen gaan ook gewoon door. Er is informatie over het uitstel van de invoering van de omgevingswet, hypermoderne uitlijnapparatuur en wordt er gewezen op het belang van het digitaliseren van bedrijfsdocumenten.

Blijf allen gezond.

 

Klikt u hier voor de nieuwsbrief.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer