Verslag Bijeenkomst 1 juli 2020

2 jul 2020Bijeenkomsten, Eemshaven

De zesde editie van het Eemsdelta Open Golftoernooi is gewonnen door Steven Venema. Aries Platje en Jaap Baas eindigden op een gedeelde tweede plaats.

Ook dit jaar werd het bedrijven golftoernooi, een initiatief van golfclub Duurswold en businessplatform Eemshaven.info, onder schitterende weersomstandigheden gespeeld.

Bij de dames ging de Longest Drive naar Els van der Wijk terwijl Steven Venema, de uiteindelijke winnaar van het golftoernooi , deze prijs bij de heren in de wacht sleepte. Olav van Bruggen was de winnaar van de bouwbedrijf Friso Neary. Het geslaagde toernooi werd daarna onder massale belangstelling afgesloten met de traditionele Zomerborrel en BBQ van Eemshaven.info.

 

Foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, kunt u hier bekijken.

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwsbrief 06

De zomervakantie ligt weer achter ons en ook de activiteiten van Businessplatform Eemshaven.info zijn weer opgestart. Na het succesvol verlopen Golftoernooi en de aansluitende traditionele Zomerborrel, kunnen we nu, na het uitbreken van het virus inmiddels ook...

Lees meer
Eemshaven.info Nieuwsbrief 05

Eemshaven.info Nieuwsbrief 05

Vlak voor het zomerreces staat de vijfde nieuwsbrief van Eemshaven.info opnieuw weer vol met nieuws en wetenswaardigheden over de rond 240 aangesloten bedrijven bij ons businessplatform. Over bijvoorbeeld het nieuwe vergaderen of onder de slogan ‘wij maken werkend...

Lees meer