Verslag Bijeenkomst 1 juli 2020

2 jul 2020Bijeenkomsten, Eemshaven

De zesde editie van het Eemsdelta Open Golftoernooi is gewonnen door Steven Venema. Aries Platje en Jaap Baas eindigden op een gedeelde tweede plaats.

Ook dit jaar werd het bedrijven golftoernooi, een initiatief van golfclub Duurswold en businessplatform Eemshaven.info, onder schitterende weersomstandigheden gespeeld.

Bij de dames ging de Longest Drive naar Els van der Wijk terwijl Steven Venema, de uiteindelijke winnaar van het golftoernooi , deze prijs bij de heren in de wacht sleepte. Olav van Bruggen was de winnaar van de bouwbedrijf Friso Neary. Het geslaagde toernooi werd daarna onder massale belangstelling afgesloten met de traditionele Zomerborrel en BBQ van Eemshaven.info.

 

Foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, kunt u hier bekijken.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Via onderstaande link kunt u de vierde nieuwsbrief van Eemshaven.info openen en lezen.   In de, naar bijna 1500 toegestuurde adressen, leest u informatie van onze leden. Nieuwe producten, het voorstellen van een nieuw lid van Eemshaven.info en het introduceren...

Lees meer