Verslag Eemsdelta Open golftoernooi en Zomerbarbecue

26 aug 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Woensdag 25 augustus vond op het golfterrein Duurswold, de 7e editie van het golftoernooi “Eemsdelta Open” plaats. Onder wisselende weersomstandigheden speelden de golfers een wedstrijd over 18 holes. Het deelnemersveld bestond veelal uit regionale spelers maar ook uit Rotterdam trad een speler aan. Voor de 2e keer op rij werd Steven Venema als winnaar van dit succesvolle toernooi uitgeroepen

Voor de de “aspirant golfers” werd een golfclinic georganiseerd. Kennismaken met de golfsport werd gecombineerd met het hebben van veel plezier. Voor velen smaken de eerste stappen op de green naar meer.

Traditioneel wordt het golftoernooi afgesloten met de zomerbarbecue. Ook dit jaar verzorgde het Eemshotel de barbecue. Voorafgaand aan de uitstekend verzorgde barbecue werd formeel afscheid genomen van de vorige eigenaren van Eemshaven.info, Karla en Arnold Wielenga. Overladen met geschenken en mooie woorden hebben zij nu officieel hun langdurige activiteiten voor Eemshaven.info, beëindigd.

In 2022 hopen we uiteraard opnieuw het golftoernooi  ‘Eemsdelta Open’ te mogen organiseren in samenwerking met golfclub Duurswold. Dit zal dan inmiddels de 8e versie worden.

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, vindt u onder deze link aan.

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer