Verslag Eemsdelta Open golftoernooi en Zomerbarbecue

26 aug 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Woensdag 25 augustus vond op het golfterrein Duurswold, de 7e editie van het golftoernooi “Eemsdelta Open” plaats. Onder wisselende weersomstandigheden speelden de golfers een wedstrijd over 18 holes. Het deelnemersveld bestond veelal uit regionale spelers maar ook uit Rotterdam trad een speler aan. Voor de 2e keer op rij werd Steven Venema als winnaar van dit succesvolle toernooi uitgeroepen

Voor de de “aspirant golfers” werd een golfclinic georganiseerd. Kennismaken met de golfsport werd gecombineerd met het hebben van veel plezier. Voor velen smaken de eerste stappen op de green naar meer.

Traditioneel wordt het golftoernooi afgesloten met de zomerbarbecue. Ook dit jaar verzorgde het Eemshotel de barbecue. Voorafgaand aan de uitstekend verzorgde barbecue werd formeel afscheid genomen van de vorige eigenaren van Eemshaven.info, Karla en Arnold Wielenga. Overladen met geschenken en mooie woorden hebben zij nu officieel hun langdurige activiteiten voor Eemshaven.info, beëindigd.

In 2022 hopen we uiteraard opnieuw het golftoernooi  ‘Eemsdelta Open’ te mogen organiseren in samenwerking met golfclub Duurswold. Dit zal dan inmiddels de 8e versie worden.

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, vindt u onder deze link aan.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven 50 jaar  – Feest op 10 juni

Eemshaven 50 jaar – Feest op 10 juni

Op 7 juni is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door koningin Juliana. Ter ere hiervan vindt zaterdag 10 juni een open dag plaats in de Eemshaven. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten in de Eemshaven, zoals bedrijfsbezoeken en...

Lees meer