Verslag Haringparty 17 juni 2021

18 jun 2021Bijeenkomsten, Eemshaven

Gisteren, donderdag 17 juni was het eindelijk zover: de eerste fysieke bijeenkomst in 2021 van businessplatform Eemshaven.info!  Het terras van het nieuwe Havencafé in Delfzijl, met uitzicht op de haven, was de locatie voor onze haringparty.

Ondanks de voorspelde, en verkregen, hitte was er een grote opkomst. Het was goed merkbaar dat iedereen al geruime tijd uitkeek naar het eerste moment om elkaar als Eemshaven.info-lid weer persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Onze gast Romke Hoogstra – geïnterviewd door Edwin Pasveer – keek terug op het afgelopen Europees Kampioenschap Voetbal onder 21 dat gehouden werd in Hongarije en Slovenië. Buiten een aantal vermakelijke anekdotes gaf Hoogstra een blik in de organisatie rond de betrokken stadion(s) en de daarmee gemoeide uitdagingen.

Daarna kon worden genoten van de nieuwe haring, verzorgd door Vishandel Smit. Volgens kenners was de haring van uitmuntende kwaliteit.

Donderdag 24 juni is Paviljoen Overdiep in Appingedam de locatie voor de tweede bijeenkomst. Genodigden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

De foto’s van de haringparty, ook deze keer weer gemaakt door Jan Zeeman, kunt u hier bekijken.

Meer nieuws in deze categorie

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Eemshaven.info, hét Businessplatform voor de Eemsdelta met ruim 200 aangesloten bedrijven, heeft met ingang van 1 januari 2024 een nieuwe manager. Gino Hubers geeft na 3 jaren als manager gewerkt te hebben, het stokje over aan Janny Klei. Hubers vertrekt naar de...

Lees meer
Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Op de warme donderdagmiddag van 7 september mocht Eemshaven.info vele leden ontmoeten voor haar Netwerkbijeenkomst. Deze keer werden 3 podiumgasten geïnterviewd over hun vakgebied. De gedeputeerde Henk Emmens informeerde de zaal over de kansen die er volgens hem de...

Lees meer