Verslag Haringparty 17 juni 2021

18 jun 2021Bijeenkomsten, Eemshaven

Gisteren, donderdag 17 juni was het eindelijk zover: de eerste fysieke bijeenkomst in 2021 van businessplatform Eemshaven.info!  Het terras van het nieuwe Havencafé in Delfzijl, met uitzicht op de haven, was de locatie voor onze haringparty.

Ondanks de voorspelde, en verkregen, hitte was er een grote opkomst. Het was goed merkbaar dat iedereen al geruime tijd uitkeek naar het eerste moment om elkaar als Eemshaven.info-lid weer persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Onze gast Romke Hoogstra – geïnterviewd door Edwin Pasveer – keek terug op het afgelopen Europees Kampioenschap Voetbal onder 21 dat gehouden werd in Hongarije en Slovenië. Buiten een aantal vermakelijke anekdotes gaf Hoogstra een blik in de organisatie rond de betrokken stadion(s) en de daarmee gemoeide uitdagingen.

Daarna kon worden genoten van de nieuwe haring, verzorgd door Vishandel Smit. Volgens kenners was de haring van uitmuntende kwaliteit.

Donderdag 24 juni is Paviljoen Overdiep in Appingedam de locatie voor de tweede bijeenkomst. Genodigden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

De foto’s van de haringparty, ook deze keer weer gemaakt door Jan Zeeman, kunt u hier bekijken.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

Hotel Flonk Groningen-Zuid was donderdagmiddag 23 mei de mooie locatie voor de eerste lunchbijeenkomst van Eemshaven.info van dit jaar. Manager Janny Klei trapte de bijeenkomst af waarna Suzanne de Bruin van Flonk hotels kort de geschiedenis en ambitie van het hotel...

Lees meer