Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

23 mei 2024Eemshaven

Hotel Flonk Groningen-Zuid was donderdagmiddag 23 mei de mooie locatie voor de eerste lunchbijeenkomst van Eemshaven.info van dit jaar.
Manager Janny Klei trapte de bijeenkomst af waarna Suzanne de Bruin van Flonk hotels kort de geschiedenis en ambitie van het hotel uiteen zette.
Daarna werd het gesprek over ambitie en financiering van de ambitie gevoerd.
De presentatoren Alex van der Laan (De Subsidiecoach) Gijs Vermeer (Groeifonds) en Ruud Sunder (Credion & Valor) hebben gezamenlijk een goed beeld geschets van de wirwar aan subsidies, investerings- en kredietmogelijkheden. De stappen naar financiering zijn divers en niet altijd zo ingewikkeld en risicovol als menigeen denkt.  ‘Gewoon’ het gesprek aangaan kan veel inzicht geven in de verschillende mogelijkheden.
Na de presentatie werd door Flonk Hotels een heerlijke lunch aangeboden en voor de liefhebbers een rondleiding door het hotel verzorgd.
We kijken terug op een interessante middag en danken alle aanwezigen voor hun bijdrage!

Meer nieuws in deze categorie

Janny Klei nieuwe manager Eemshaven.info

Eemshaven.info, hét Businessplatform voor de Eemsdelta met ruim 200 aangesloten bedrijven, heeft met ingang van 1 januari 2024 een nieuwe manager. Gino Hubers geeft na 3 jaren als manager gewerkt te hebben, het stokje over aan Janny Klei. Hubers vertrekt naar de...

Lees meer