Verslag Netwerkbijeenkomst 12 november 2015

15 nov 2015Eemshaven

Tijdens een drukbezochte netwerkbijeenkomst zijn donderdag 12 november in de Evenementenhal in Delfzijl de drie winnaars van de Eemsdelta Innovatieprijzen bekend gemaakt.

My Tec, Omega Green en de Stichting Door mensen hier voor mensen daar ontvingen uit handen van Harm Post van Groningen Seaports en Sieger Dijkstra van Economic Board Groningen een cheque ter waarde van 5000 Euro. My Tec is succesvol met programma’s voor het verbinden van onderwijs met het bedrijfsleven, Omega Green produceert kunststoffen met als basis algen en Door mensen hier voor mensen daar houdt zich bezig met het stimuleren van sociale ondernemingen om lokale producten te produceren voor humanitaire hulp.

De cheque voor de drie winnaars geeft recht op een op maat gesneden begeleidingstraject door Venture Lab North bij het verder ontwikkelen door de drie prijswinnaars van de ingediende innovatieprojecten. Venture Lab Noord is een door de Rijksuniversiteit Groningen geïnitieerde organisatie die start ups en bestaande ondernemingen begeleidt.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer
Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

Verslag lunchbijeenkomst 23 mei 2024

Hotel Flonk Groningen-Zuid was donderdagmiddag 23 mei de mooie locatie voor de eerste lunchbijeenkomst van Eemshaven.info van dit jaar. Manager Janny Klei trapte de bijeenkomst af waarna Suzanne de Bruin van Flonk hotels kort de geschiedenis en ambitie van het hotel...

Lees meer