Verslag Netwerkbijeenkomst 16 september 2021

17 sep 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Donderdag 16 september jl was het eindelijk zo ver. De eerste grote fysieke netwerkbijeenkomst in 2021 van Eemshaven.info, hét businessplatform voor de regio Eemsdelta.

Volgens het vertrouwde concept vond deze bijeenkomst plaats in de Eemsdelta hal in de haven van Delfzijl.

Deze netwerkbijeenkomst had als thema de Groninger ondernemer en de ondersteuning die zij (kosteloos) voor hun vraagstukken kunnen krijgen.

Het podium – gepresenteerd door Edwin Pasveer – bestond uit; Marleen Lenting (Grobusiness), Lies Oldenhof (Startup EDR) en Sytse Hellinga (Groeifonds) Hiermee was voor de ondernemer de kennis, het advies en de eventuele financiering voor hun ideeën aanwezig.

Aan de informatietafel was Annet Dupree (Werkplaats Online Ondernemen) aanwezig om uitleg te geven over de ondersteuning op online marketing voor het MKB in Groningen.

Alle sprekers hadden meerdere collega’s in de zaal zodat eenieder voldoende tijd had om persoonlijk kennis te maken en eventuele vragen te stellen.

Goed om te ervaren dat het fysieke contact weer direct heeft geleid tot nieuwe contacten, vervolgafspraken en concrete commerciële kansen. Wij maken ons sterk om vanuit de persoonlijke benadering zakelijke contacten te stimuleren.

Het buffet was verzorgd door Grand Café het Lokaal.

Op 14 Oktober zal het eerstvolgende netwerkevent plaatsvinden. De leden van Eemshaven.info ontvangen binnenkort de uitnodiging.

 

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer