Verslag Netwerkbijeenkomst 16 september 2021

17 sep 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Donderdag 16 september jl was het eindelijk zo ver. De eerste grote fysieke netwerkbijeenkomst in 2021 van Eemshaven.info, hét businessplatform voor de regio Eemsdelta.

Volgens het vertrouwde concept vond deze bijeenkomst plaats in de Eemsdelta hal in de haven van Delfzijl.

Deze netwerkbijeenkomst had als thema de Groninger ondernemer en de ondersteuning die zij (kosteloos) voor hun vraagstukken kunnen krijgen.

Het podium – gepresenteerd door Edwin Pasveer – bestond uit; Marleen Lenting (Grobusiness), Lies Oldenhof (Startup EDR) en Sytse Hellinga (Groeifonds) Hiermee was voor de ondernemer de kennis, het advies en de eventuele financiering voor hun ideeën aanwezig.

Aan de informatietafel was Annet Dupree (Werkplaats Online Ondernemen) aanwezig om uitleg te geven over de ondersteuning op online marketing voor het MKB in Groningen.

Alle sprekers hadden meerdere collega’s in de zaal zodat eenieder voldoende tijd had om persoonlijk kennis te maken en eventuele vragen te stellen.

Goed om te ervaren dat het fysieke contact weer direct heeft geleid tot nieuwe contacten, vervolgafspraken en concrete commerciële kansen. Wij maken ons sterk om vanuit de persoonlijke benadering zakelijke contacten te stimuleren.

Het buffet was verzorgd door Grand Café het Lokaal.

Op 14 Oktober zal het eerstvolgende netwerkevent plaatsvinden. De leden van Eemshaven.info ontvangen binnenkort de uitnodiging.

 

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwsbrief 08 – 2021

Nieuwsbrief 08 – 2021

Nu de herfst zo langzamerhand echt zijn intrede doet en de herfstvakantie voor de deur staat, sturen wij wederom onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief staat wederom vol nieuws van en over onze leden. Zo is er onder andere veel te lezen over woningbouw: van de oplevering...

Lees meer