Verslag Netwerkbijeenkomst 16 september 2021

17 sep 2021Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Donderdag 16 september jl was het eindelijk zo ver. De eerste grote fysieke netwerkbijeenkomst in 2021 van Eemshaven.info, hét businessplatform voor de regio Eemsdelta.

Volgens het vertrouwde concept vond deze bijeenkomst plaats in de Eemsdelta hal in de haven van Delfzijl.

Deze netwerkbijeenkomst had als thema de Groninger ondernemer en de ondersteuning die zij (kosteloos) voor hun vraagstukken kunnen krijgen.

Het podium – gepresenteerd door Edwin Pasveer – bestond uit; Marleen Lenting (Grobusiness), Lies Oldenhof (Startup EDR) en Sytse Hellinga (Groeifonds) Hiermee was voor de ondernemer de kennis, het advies en de eventuele financiering voor hun ideeën aanwezig.

Aan de informatietafel was Annet Dupree (Werkplaats Online Ondernemen) aanwezig om uitleg te geven over de ondersteuning op online marketing voor het MKB in Groningen.

Alle sprekers hadden meerdere collega’s in de zaal zodat eenieder voldoende tijd had om persoonlijk kennis te maken en eventuele vragen te stellen.

Goed om te ervaren dat het fysieke contact weer direct heeft geleid tot nieuwe contacten, vervolgafspraken en concrete commerciële kansen. Wij maken ons sterk om vanuit de persoonlijke benadering zakelijke contacten te stimuleren.

Het buffet was verzorgd door Grand Café het Lokaal.

Op 14 Oktober zal het eerstvolgende netwerkevent plaatsvinden. De leden van Eemshaven.info ontvangen binnenkort de uitnodiging.

 

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

Meer nieuws in deze categorie

13 december Nederland – Japan innovatieforum

13 december Nederland – Japan innovatieforum

Woensdag 13 december komt een delegatie van Japanse chemiebedrijven op bezoek in Delfzijl. In de middag organiseren we samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Chemport Europe en NVNOM een Nederland - Japan Innovatie Forum. Het Nederland - Japan...

Lees meer
Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

In de Eemsdeltahal in Delfzijl vond op zaterdag 11 november jl. de netwerkbijeenkomst plaats over ‘De economie van Noorden” en het belang van ondernemers daarbij. Op het podium waren Micky Adriaansens (demissionair minister van Economie en Klimaat), Roelien Kamminga...

Lees meer
IJzeren toekomst gloort voor PMC

IJzeren toekomst gloort voor PMC

Op de plek van schrootverwerker Purified Metal Company (PMC) en Aldel in Farmsum moet een keten van bedrijven komen die op basis van ijzerpoeder volledig circulaire energie kan leveren. De initiatiefnemers, Iron+, hebben vrijdag een bod neergelegd bij de curator van...

Lees meer