ABN AMRO Bank NV afd. Bedrijven

Welkom op de profielpagina van ABN AMRO Bank NV, afd. Bedrijven

ABN AMRO biedt onze particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Wij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.
Het uitgangspunt van onze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

 

Markten
ABN AMRO is een particuliere en zakelijke bank die haar wortels heeft in Nederland en haar klanten volgt naar het buitenland. Internationaal zijn we actief op een aantal terreinen waar we onmiskenbare deskundigheid hebben, zoals Private Banking, Energy, Commodities & Transportation (ECT) en Clearing.

Business Banking
• Ons streven is: de beste commerciële en merchant bank in Nederland te zijn, de bank voor ondernemend Nederland

ABN AMRO is een toonaangevende zakenbank in Nederland. Wij bedienen in Nederland gevestigde bedrijven en de activiteiten die deze bedrijven in het buitenland ontplooien. In de provincie Groningen opereren wij vanuit de stad Groningen met een uitgebreid team relatiemanagers in de regionale markt.

 

Uw persoonlijke Relatiemanager
Wilt u een deskundige partner die uw bedrijf en uw sector begrijpt? ABN AMRO biedt ondernemingen met een omzet vanaf €1 miljoen een persoonlijke Relatiemanager voor uw bankzaken in Nederland en in het buitenland. Op basis van de sectorexpertise van ABN AMRO stelt hij de juiste vraag op het juiste moment en verrast hij u met vindingrijke oplossingen. Ook schakelt hij een specialist in als u deze nodig heeft.

Een team van servicemedewerkers handelt uw dagelijkse administratieve bankzaken snel en nauwkeurig af. Zo krijgt u altijd een passend advies en de ondersteuning die u nodig heeft. Online zijn diverse state-of-the-art oplossingen beschikbaar die u faciliteren om zelf zaken te regelen, zoals uw betalingsverkeer en het managen van valuta of rente risico´s.

 

Uw voordelen
• Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
• Snel en nauwkeurig uw bankzaken afhandelen
• Internationaal zakendoen vanuit Nederland

Onder de volgende link vindt u meer informatie: Business Banking.
Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de economie en in uw sector, download nu de Market Insights app.

 

Bekijk hier onze bedrijfsfilms:
Omgaan met zakelijke risico’s. Reinier Bernaert, oprichter Hutspot

ABN AMRO helpt Whydonate om financieringsbehoefte in te vullen