ADD Safety & Security

Welkom op de profielpagina van ADD Safety & Security

ADD Safety & Security BV is een all-round beveiligingsorganisatie met de hoofdvestiging in Hoogeveen. ADD staat voor Aandacht voor Detail in Dienstverlening. Het DNA van ADD Safety & Security BV bestaat uit ervaren professionals die hun “sporen” hebben verdiend in zowel binnen- als buitenland.

ADD Safety & Security BV levert dienstverlening op maat.

De dienstverlening bestaat o.a. uit: Object- en bouwbeveiliging, surveillance, recreatie- en leisure beveiliging, evenementen- en horeca beveiliging, ISPS gecertificeerde havenbeveiliging, zorg- en welzijn beveiliging, VIP beveiliging en chauffeursdiensten. Naast de beveiligingsdiensten levert ADD Safety & Security BV ook: Service medewerkers voor o.a. kaartcontrole, Hosts en hostess service, EHBO teams en verkeersregelaars. De consultants binnen de organisatie zijn gespecialiseerd in het opstellen van beveiligingsplannen, crowdmanagement en het begeleiden van opdrachtgevers van A tot Z. Een volledige ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van Safety & Security is ons doel.

ADD Safety & Security BV is een proactieve organisatie met een werkwijze en filosofie gebaseerd op Predictive Profiling en Business Continuity Management. Risico’s en bedreigingen voor organisaties en opdrachten worden zorgvuldig in kaart gebracht, onder andere  middels de Bowtie methode.

ADD Safety & Security BV kent een “lean” organisatie structuur waardoor communicatie makkelijk verloopt. Binnen ADD Safety & Security BV geld het “single point of contact” principe. Opdrachtgevers hebben derhalve één contactpersoon die er alles aan zal doen de opdrachtgever te ontzorgen.

Het management & personeel zijn allen goed getrainde ervaren professionals die allen in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en aanvullende certificaten zoals: VCA, ISPS havenbeveiliging, BHV/ AED/ Reanimatie en/ of EHBO. De werving van personeel geschiedt middels een streng selectie programma waarin o.a. een achtergrond- en integriteit check wordt gedaan. Dit wordt mede door middel van diepgaand interview gedaan.

ADD Safety & Security BV is door de Minister van Veiligheid en Justitie erkend middels het ND 4490.