Alfa-college

Welkom op de profielpagina van
Alfa-college, Bedrijfsopleidingen Techniek

Ook technische kennis heeft een houdbaarheidsdatum!

Alfa-college bedrijfsopleidingen Techniek biedt technische vakopleidingen, trainingen, workshops en masterclasses. Wij zetten uw scholingswensen graag om in een passend aanbod. Scholing voor medewerkers die graag verder willen groeien in een leven lang leren. Ambitieuze bedrijven die willen investeren, om het menselijk kapitaal goed te laten functioneren binnen de snelle technische ontwikkelingen.

Scholing staat bij ondernemers steeds hoger op de agenda. Niet zo vreemd in een tijd waarin up-to-date kennis en vaardigheden van doorslaggevend belang zijn om een voorsprong te behouden. Bedrijfsopleidingen techniek heeft hiervoor expertise in huis. De bedrijfsopleidingen worden uitgevoerd in de praktijkhallen van het Alfa-college of in house bij de opdrachtgever.

Opleidingsaanbod en opleidingen op maat
Wij hebben verschillende bestaande opleidingen waarvoor u zichzelf en/of uw medewerkers voor kunt aanmelden. Zoals daar zijn installatietechniek, elektrotechniek, koudetechniek, (aardbevingsbestendige)bouw en de industrie. Kijk voor meer informatie en ons aanbod op onze website.

Naast de bestaande trajecten bieden wij ook maatwerktrajecten aan voor bedrijven. Heeft u een opleidingsvraag waarbij u een op maat gemaakte opleiding, cursus, training of masterclass nodig heeft, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanmelden voor bedrijven
Heeft u belangstelling voor één van onze opleidingen, stuur dan een mail naar bedrijfsopleidingentechniek@alfa-college.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.