AMPAK Cathodic Protection

Welkom op de profielpagina van AMPAK Cathodic Protection

Ampak® is de handelsnaam voor onze kathodische bescherming corrosie business. Deze naam staat synoniem voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en onze volledige en lange termijn expertise op het gebied van design, productie en toepassing van corrosie preventie systemen.

Bij Ampak® profiteren onze klanten van een verscheidenheid aan hoogwaardige anode producten en onze 60 jaar lange ervaring. Onze kathodische bescherming tegen corrosie systeem speelt een belangrijke rol in de maritieme en offshore sector door onze duurzaam en vaak kosten-efficiënte oplossing om metalen componenten te beschermen tegen corrosie.  

Ampak® producten worden zeer gewaardeerd in de maritieme en offshore industrie. Onze gecertificeerde anodes zorgen voor een hoogwaardige corrosie bescherming en dragen bij aan de levensduur van de investeringen van onze klanten. Door samen te werken met grote reders, ontwerp bedrijven en onze eigen gieterij voor het gieten van anodes, zijn wij in de positie om de best mogelijke oplossingen voor individuele behoeften van de klant te kunnen aanbieden: van standaard scheepsromp anodes tot op maat gemaakte anodes. Ampak® is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en toepassing van anodes (zink, aluminium, magnesium), anti-fouling (MGPS / ICAF) en opgedrukte stroom kathodische corrosie (ICCP) systemen. Strikte procedures voor kwaliteitscontrole zijn de sleutel tot ons succes. Al onze Ampak® anodes zijn gecertificeerd door Bureau Veritas in Nederland naar aanleiding van de classificatie van stalen schepen en offshore-eenheden (voor meer informatie www.veristar.com).