Apollo Hotel Groningen

Welkom op de profielpagina van Apollo Hotel Groningen

D’ R GAIT NIKS BOOVN GRUNN!

Ons hotel ligt vlak naast Martini Plaza aan de rand van het centrum. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat ons hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Wij doen het graag net even anders . Heb je een speciale wens voor tijdens jouw verblijf? Laat het ons weten, wij denken met je mee. Met 20 minuten wandelen sta je midden in het centrum of maak gebruik van onze fietsen. Kom je met het openbaar vervoer? De bus brengt je binnen 5 minuten van het station naar Apollo Hotel Groningen. Onder het hotel parkeer je de auto in de parkeergarage. In Apollo Hotel Groningen overnacht je in een van de 105 comfortabele kamers. Kies voor een tweepersoonskamer of ga voor meer ruimte in een suite of appartement.

VERGADEREN

Je hebt iets te vieren of je wilt je vergadering bij ons plaats laten vinden? Wij verzorgen je cursus , evenement of vergadering van top tot teen. De zaal stemmen we naar wens af en de hapjes staan voor je klaar. Apollo Hotel Groningen beschikt over twee multifunctionele boardrooms. Onze zalen zijn uitgerust met WiFi en hebben grote ramen voor extra veel daglicht. Een compleet evenement organiseren? Leuk! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heb je een specifiek idee over de insteek? Samen zorgen we ervoor dat het van begin to eind aan jouw wensen voldoet. Na een lange vergadering ben je toe aan een borrel. Daarna meteen je bed in duiken? Blijf slapen! Met onze verschillende vergaderarrangementen zorgen we dat het verblijf aansluit op jouw wens.

CHEF’S! FOOD & DRINKS

Bij Chef’s! geloven we niet in het bewaren van keukengeheimen. We geven juist letterlijk een kijkje in de keuken en gerechten worden door een échte chef geserveerd. Wij presenteren ter plekke onze verse producten op onze eigen manier, zodat jij jezelf thuis voelt bij de Chef. Ons restaurant vind je in het hart van het hotel. Zoek je een plek om te flexwerken? Met onze gratis wifi, stopcontacten en heerlijke koffie zit je hier goed.

Studentenstad Groningen staat vooral bekend om het ongekende nachtleven, maar biedt voldoende opties voor elk type trip.  Der gait niks boovn Grunn!