Applus RTD - Vestiging Noord Nederland

Welkom op de profielpagina van Applus RTD

Applus RTD is gespecialiseerd in Niet-Destructief Onderzoek (NDO) en inspectieoplossingen, zowel voor standaard als op maat gesneden inspecties. Wij leveren een scala van diensten dat reikt van Niet-Destructief Onderzoek waaronder gespecialiseerd pijpleidingenonderzoek en destructief onderzoek tot datavergaring, datamanagement en inspectie.

 

Daarbij hebben wij onlangs het certifcatie onderdeel Applus RTD Certification opgericht. Applus RTD Certification B.V. is een zelfstandig onderdeel van de Applus RTD groep en richt zich op het leveren van onafhankelijke certificatiediensten als aanvulling op het bestaande dienstenpakket van Applus RTD, waardoor onze klanten de mogelijkheid krijgen om voor alle diensten op het gebied van het testen, inspecteren en certificeren van haar producten, met 1 toeleverancier te werken.

 

Applus RTD Certification B.V. is aangemerkt als AKI (aangewezen keuringsinstelling) voor drukapparatuur. Daarnaast zijn zij in staat om een scala aan diensten te leveren vanuit andere onderdelen van de Applus-groep, die op een groot aantal werkvelden erkend is als Notified Body ( NOBO ).

Daarnaast heeft Applus RTD aparte afdelingen die zich bezighouden met:

  • Stralingsbeschermingsadvies
  • Het geven van trainingen en opleidingen
  • Meettechniek; Lektesten, Valve testing, het onderzoeken van warmte wisselaars
  • Het maken van ultrasone tasters.

 

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons e-mailen op: info.netherlands@applusrtd.com