BENK Advocaten

Welkom op de profielpagina van BENK Advocaten

Advocaten voor ondernemers
BENK Advocaten richt zich primair op het bedrijfsleven en heeft o.a. expertise in huis op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, aansprakelijkheidsrecht en vastgoedrecht. Kortom, gebieden waar de ondernemer mee in aanraking komt. Daarnaast hebben wij ook ervaren advocaten op de secties personen- en familierecht, bestuursrecht en in de algemene praktijk. Mede door onze kennis op deze rechtsgebieden, kunnen wij ook particulieren en overheidsinstellingen optimaal bijstaan.

Betrokken, bereikbaar en betrouwbaar
De relatie tussen onze advocaten en onze cliënten wordt gekenmerkt door een laagdrempelig karakter en een goede bereikbaarheid. Wij zijn betrokken, geven gedegen advies en zijn goed bereikbaar. Wij zijn er voor u, ook voor die enkele vraag tussendoor, en denken graag met u mee.

Samenwerking
Om u als cliënt zo goed mogelijk bij te kunnen staan, werken wij nauw samen met andere disciplines, waaronder accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en notarissen. Ook hebben wij nauwe contacten met de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool en werken wij samen met deurwaarders in het hele land, waardoor snel en efficiënt kan worden gehandeld. Kortom, wij bieden u complete dienstverlening!