Boels Rental

Welkom op de profielpagina van Boels Rental

Boels Rental is één van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels opdrachten voor onder meer de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. De grootverhuurder is op de eerste plaats een generalist, maar heeft door de jaren heen ook gespecialiseerde eigen divisies opgericht.

Boels wil voor bouwbedrijven méér zijn dan alleen leverancier. Het streven is altijd om de relatie uit te bouwen tot een partnerschap, waarbij de complete materieeldienst aan Boels als outsourcing-partner wordt toevertrouwd.

Bij ieder product hoort vanzelfsprekend een perfecte service, zoals één telefoonnummer voor elke verhuurbehoefte en een eigen contactpersoon. Net als de mogelijkheid voor bedrijven om medewerkers professionele en erkende productopleidingen en trainingen te laten volgen.

Verder draagt ook Boels haar steentje bij aan een duurzame wereld. Dit doet de grootverhuurder door het verduurzamen van de afzet van producten en activiteiten. Maar ook door het continue verbeteren van milieuprestaties en het reduceren van de milieubelasting. Er wordt daarnaast blijvend geïnvesteerd in de nieuwste technologieën om energieverbruik, emissies en de geluidsproductie van het materieel te minimaliseren.

Boels Rental blijft groeien. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 400 filialen in 11 Europese landen. Bij het bedrijf zijn ruim 4.000 medewerkers in dienst.

 

Klikt u hier voor onze bedrijfsfilm