Bungalowpark De Borgmeren

Welkom op de profielpagina van Bungalowpark “De Borgmeren”

Op slechts een steenworp afstand van de stad Groningen ligt aan de oevers van de Scharmerplas recreatie park ,,De Borgmeren”

De Borgmeren biedt al jaren de mogelijkheid tot tijdelijke huisvesting. Dit geldt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

De Borgmeren beschikt over 125 gestoffeerde en gemeubileerde woningen en is daarmee al vele jaren  één van de grootste leveranciers van tijdelijke huisvesting in de provincie Groningen.
De woningen zijn zonder uitzondering zeer comfortabel, ruim en van alle gemakken voorzien. Het woningaanbod op de Borgmeren is opgebouwd uit een aantal varianten.

Naast dat De Borgmeren beschikt over comfortabele vrijstaande bungalows, is tevens op het park gevestigd Hotel – Restaurant “De Rozenborg”.
De Rozenborg beschikt over sfeervol ingerichte zalen die geschikt zijn voor uiteenlopende activiteiten. Zo verzorgen wij voor groepen tot ca. 100 personen  o.a. familiedagen, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, bedrijfssportdagen, productpresentaties, vergaderingen en congressen. Naast zijn er fraai ingerichte hotelappartementen voorzien van alle gemakken en kunt u smakelijk dineren in ons restaurant. In het Grand Cafe van ‘de Rozenborg’ kunt u genieten van een drankje en heeft u de beschikking over draadloos internet..

Kijkt u op onze website www.derozenborg.nl voor meer informatie.