Colle

Welkom bij Collé Rental & Sales

 

Huren

Collé Rental & Sales is met meer dan 120 jaar ervaring, uw partner op het gebied van verhuur van machines en materieel voor de bouw, industrie, grondverzet, reiniging, intern transport, tuin & park en evenementen.

Bij ons kun je terecht voor het huren van een grote diversiteit aan machines. Van hoogwerkers en verreikers tot lichtmasten en airco’s. Je werkt met jonge en moderne machines, welke tegen scherpe prijzen in combinatie met een uitstekende service gehuurd kunnen worden. Of het nu gaat om werken op hoogte, het verplaatsen van lasten of grondverzet werkzaamheden, wij hebben de juiste oplossing voor elk project of evenement.

Machine huren

 

Kopen

Collé Rental & Sales heeft een breed verkoopassortiment aan machines. Van hoogwerkers en verreikers tot grondverzetmachines en heftrucks. Op zoek naar de geschikte machine voor jouw project? Koop dan bij Collé.

Wij verkopen machines van gerenommeerde merken. Deze machines zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen en richtlijnen. De machines worden wereldwijd verkocht. Naast de verkoop zorgt Collé ook voor een uitgebreide after-sales service. Of het nu gaat om service, onderhoud of keuringen, wij staan voor u klaar. Van een standaard machine tot en met specifiek maatwerk. De specialisten van Collé zoeken naar de juiste oplossing voor ieders behoefte.

Machine kopen

 

Trainingen

Of je nu op zoek bent naar een basistraining, een herhalingstraining of een veiligheidscursus, bij Collé Rental & Sales ben je altijd aan het goede adres voor scholing.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden we het van groot belang om onze kennis op dat gebied te delen. Zo bevorderen en waarborgen we de arbeidsveiligheid en werkomgevingsveiligheid van onze klanten.

Training volgen