Combex Bouwlogistiek

Welkom op de profielpagina van Combex Bouwlogistiek BV

Wie is COMBEX? COMBEX Bouwlogistiek is een ambitieuze en vooruitstrevende partner in het ruwbouw- en bouwmaterialenvervoer.

COMBEX Bouwlogistiek maakt samen met de klant logistiek efficiënter. Dit doen we door het optimaliseren van het proces, het bieden van de juiste vervoerscapaciteit en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Met:

– 180 Medewerkers

– 120 eigen trekkende eenheden

– 200 getrokken eenheden

– 12.500.000 kilometer per jaar

– 325.000.000 ton per kilometer

– 50.000 m2 opslag

 

We zijn specialist in:

Exceptioneel- en open transport

Vervoer van goederen met een buitengewone lengte, breedte en/of hoogte. We onderscheiden ons door onze specifieke kennis en ervaring voor zwaar transport en speciaal transport door heel Europa. Tot lengtes van 54 meter en tot 140 ton gewicht.

Vervoer van een trafo van Nijmegen naar Eemshaven (opslag) naar Weiwert. Gewicht van de trafo 100 ton.

 

Ondersteuning exceptioneel transport

We faciliteren exceptionele transporten volledig. Het bijzondere traject van offerte tot uitvoering kan COMBEX in eigen beheer uitvoeren. Met als speerpunten: Veilige doorstroming van het verkeer en zorgvuldig vervoer van de lading. COMBEX heeft eigen begeleidingsvoertuigen die volgens de laatste eisen en technieken zijn uitgerust. Deze voertuigen worden bemand door specifiek opgeleid en gecertificeerde transportbegeleiders met meer dan voldoende kennis over de te transporteren producten. (We bieden: Deskundig advies, Transportbegeleiding, Routeverkenning, Documenten)

Eigen begeleidingsvoertuigen.

 

Autolaadkraan transport

De vrachtwagens zijn uitgerust met een eigen autolaadkraan. De klant heeft hierdoor geen extra kosten en de transportplanning kan maximaal en efficiënt benut worden. Capaciteit van 1 tot 10.000 kg.

Heipalen worden gelost met de eigen autolaadkraan.

 

 

Op- en overslag

COMBEX beschikt in Eastermar over 35.000 m2 buiten opslag en 1250 m2 overdekte opslag voorzien van bovenloopkranen. Met diverse heftrucks kunnen goederen tot 15 ton geladen en gelost worden. Daarnaast beschikt COMBEX in Emmer-Compascuum over 15.000 m2 buiten opslag. Tevens worden hier Groupage activiteiten uitgevoerd voor onze klanten met leveringen in Noord Duitsland.

 Met de heftruck in Eastermar kunnen goederen tot 15 ton geladen en gelost worden.