Grafisch bedrijf de Bruin

Wij zijn grafisch bedrijf de Bruin uit Zuidbroek.

Samen werken wij aan uw succes met drukwerk, speciale verpakkingen en onze zelf ontwikkelde kartonnen pallets.

Naast standaardproducten ontwikkelen wij steeds vaker speciaal drukwerk en maatwerk verpakkingen. Dit produceren wij in-house met bijzondere aandacht voor het milieu en klimaat. Duurzaamheid en milieu staan al sinds 1984 in onze aanpak!

Tijdens het ontwerp wordt steeds rekening gehouden met uw doelstellingen en optimaal gebruik van grondstoffen. Ons streven naar kwaliteit én lage kosten merkt u niet zozeer aan de factuur maar vooral aan de kwaliteit en het effect daarvan op uw merk en de klantbeleving.

Onze website laat een overzicht van onze standaardproducten zien maar vooral van voor onze klanten ontwikkelde producten. Het kan nét dat idee zijn waar je zelf naar op zoek bent.

Ons kartonnen pallet is één van onze nieuwste ontwikkelingen die in juni 2020 op de markt verschijnt. Naast een bijzonder product is het ook een van de projecten waarmee wij als maakindustrie werk-gelegenheid in onze regio willen vasthouden en nieuwe realiseren.

 

Mailing verzorgen van ontwerp tot en met levering aan PostNL;

  •  Verkoop bevorderende displays;
  •  Doosjes en dozen; (o.a. dispensers voor covid-19 testkits)
  •  Drukwerk en Kartoncachering: VariiPack en Maatwerk
  •  VariiBox spuitgiet oplossingen
  •  Speciale werkzaamheden voor andere grafische ondernemingen., waaronder groot formaat karton bewerkingen
  •  VariiPal kartonnen pallet: 70% lichter, geen afvoer- en afvalkosten meer!

Of u nu zoekt naar een gewoon pak A4 kopieer of printerpapier of een pallet met speciaal papier voor drukkerijen: Het meeste hebben wij op voorraad in onze 4.000 vierkante meter geconditioneerde opslag! Wij verzorgen daar ook het voorraadbeheer voor onze klanten.

U bent meer dan welkom op onze website om te zien hoe wij met U kunnen werken aan optimale presentatie, omzet en klanttevredenheid. Natuurlijk geven we graag veel meer informatie: Dat zou normaal op een netwerkbijeenkomst zijn, maar nu is bellen sneller: 031 598 45 32 14

We zijn gemakkelijk te bereiken in Zuidbroek, industriepark De Gouden Driehoek, direct aan de A7 en N33

Onze merken:

Grafisch bedrijf de Bruin wordt in Eemshaven.info vertegenwoordigd door JP Elverding, jp at e57 punt nl

Je moet er maar op komen: Pallets uit karton. Geen gehannes met splinters van een oud pallet van 20, 25 kilo dat net even in de weg ligt. Een kartonnen pallet gaat gewoon met het oud papier mee, dus scholen of sportclubs zijn er blij mee!

De grootste euro-pallet weegt zo’n 5 kilo en kan tot 2,5 ton belast worden, een goede sjorder kan er 4 op elkaar zetten!

Toch is die draagkracht niet het belangrijkste: Het is het ongemak van andere oplossingen, zeker voor kleinere bedrijven en organisaties die een keer een “palletje dozen” geleverd krijgen. Dan is een pallet dat niet in de weg staat een grote opluchting.

Ook het mileu vaart er wel bij. Minder gewicht van een pallet betekent minder brandstofuitstoot en dus minder CO2 uitstoot. Het karton vindt zijn weg weer terug naar de kartonfabriek waar het eenvoudig weer wordt omgezet in karton.