DeJe Transport

Welkom op de profielpagina van DeJé Transport

DeJé Transport & Koeriers, gespecialiseerd in sneltransport

Een vracht van A naar B kan brengen kan iedereen. Het wordt pas echt uitdagend als het snel moet. DeJé Transport is gespecialiseerd in spoedopdrachten. Of het nu gaat om het vervoer van colli, pallets, machines of een simpele envelop. Wij zorgen ervoor dat uw vracht op de afgesproken tijd op zijn bestemming is.

Met vijf bestelwagens, twee aanhangers, een vrachtwagen en een motor zijn wij zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag op de weg. Een team van ervaren chauffeurs weet zelfs zonder navigatieapparatuur de weg naar Talinn, Madrid of Dublin moeiteloos te vinden. Onze chauffeurs beseffen dat ze uw visitekaartje zijn. Ze leveren de lading niet alleen af, maar steken waar nodig ook de handen uit de mouwen. En dankzij de korte lijnen weet u als opdrachtgever altijd waar uw lading zich bevindt.

Spoedtransport

Heeft u een opdracht waarbij de lading met zeer grote spoed afgeleverd moet worden?
Wij zorgen dat uw levering, zonder overladen of tussenstops direct naar het afleveradres getransporteerd wordt. Wij maken daarbij gebruik van ons (inter)nationale netwerk van uiterst betrouwbare vervoerders.
Uw lading op de afgesproken tijd op de afgesproken plek: dat is onze missie!

(Offshore) Projecten

Voor elk project, dus ook voor Offshore Projecten, kunt u bij ons terecht. Snel, vertrouwd en punctueel! Leest u hier er meer over.

Meer weten? U mag ons ook midden in de nacht bellen. Juist als er echt haast bij is, is transport een echte uitdaging!