Delta Fiber Netwerk B.V.

Welkom op de profielpagina van Delta Fiber Netwerk B.V.

DELTA Fiber is een Nederlands telecombedrijf met netwerken door heel het land. We leggen aan de lopende band nieuwe netwerken aan zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot snel internet. Inmiddels hebben al een miljoen huishoudens en bedrijven de mogelijkheid een abonnement af te sluiten via ons netwerk. De ambitie is om in 2025 twee miljoen glasvezelaansluitingen te hebben.

Wij als DELTA Fiber geloven dat glasvezel dé technologie is waarmee je het maximale uit je internetverbinding haalt. En daarvan willen we zoveel mogelijk mensen laten profiteren. Daarvoor gaan we altijd een stap verder. Meer dan twintig jaar geleden begonnen we in Zeeland met het aanleggen van het snelste internet van Nederland. Sinds dat moment zijn we dankzij onze gedrevenheid en ervaring uitgegroeid tot de glasvezelexpert van ons land. Met DELTA Netwerk maken we gigasnel internet bereikbaar voor steeds meer mensen en bedrijven, in steeds meer gebieden.

DELTA Fiber legt niet alleen het netwerk aan, maar levert ook de diensten via de nieuwste generatie glasvezel. Met onze merken DELTA en Caiway leveren we gigabit-internet, interactieve televisie, telefonie en mobiele diensten. DELTA Fiber is eigendom van twee investeringsmaatschappijen: het Zweedse EQT en het Amerikaanse Stonepeak. Tot DELTA Fiber behoren de merken DELTA, Caiway, DELTA Netwerk en ZeelandNet. Bij het gezamenlijk bedrijf werken meer dan 1200 medewerkers.

 

Overschieseweg 203
3112 NB Schiedam

T.: 088 224 91 50
W.:
www.deltafiber.nl