Dixi Sanitary Services BV

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Dixi Sanitary Services BV

Dixi Sanitary Services B.V. is sinds 1986 actief in Nederland. Als landelijk werkende organisatie hebben we vestigingen in Papendrecht (hoofdkantoor), Barneveld, Purmerend, Rijssen en Smilde.  Door deze spreiding van locaties zijn we in staat om flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten en door heel Nederland te leveren. Onnodige kosten worden op deze wijze vermeden en we kunnen u als klant snel voorzien van de juiste dienstverlening.

 


Onze producten zijn niet alleen inzetbaar binnen Nederland.  Wij maken onderdeel uit van ADCO Umweltdienste Holding GmbH met het hoofdkantoor gevestigd in Ratingen (Duitsland). Adco Holding is inmiddels ruim vertegenwoordigd met meer dan 100 vestigingen over de gehele wereld.


De kwaliteitsmerken ISO (International Organization for Standardization), VCA (Veiligheid Gezondheid en Milieu) en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zijn een belangrijk thema waarbinnen wij onze werkzaamheden uitvoeren. Wij zijn continu bezig  om al onze activiteiten op de meest milieuvriendelijke manier uit te voeren. Het spreekt voor zich dat we binnen onze onderneming over de daarbij behorende certificeringen beschikken. Wij werken volgens VCA**, ISO 9001, MVO/CO2 prestatieladder en zijn VHIB-erkend afvalverwijderaar.