Dolezych Benelux

Welkom op de profielpagina van Dolezych Benelux

Dolezych Benelux – uw partner voor veilig hijsen en transporteren. Zoekt u complete informatie, innovatieve producten en ook een vriendelijke en behulpzame partner op het gebied van staalkabel, hijs- hef-techniek en ladingzekering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Met meer dan 80 jaar ervaring is Dolezych uw partner in de hijs, hef en ladingzekering. Dolezych biedt veilige oplossingen voor het hijsen en transporteren in uw bedrijf, op de bouwplaats, op de weg, op het water of in de lucht. Hiervoor heeft Dolezych wereldwijd meer dan 600 zeer gemotiveerde medewerkers voor u klaar staan.

Om op een veilige manier te kunnen werken heeft u hoogwaardig kwalitatieve producten nodig maar ook een partner die alle knowhow heeft over de producten en de veilige toepassing daarvan. Er bestaat niet 1 product voor alle vraagstukken maar voor alle vraagstukken bestaat er wel het meest optimale product. Dolezych heeft in het assortiment meer dan 20.000 producten van hoogwaardige kwaliteit. En die producten en kennis stelt Dolezych graag tot uw beschikking.

Naast de technische ondersteuning biedt Dolezych ook de mogelijkheid om op alle praktische vragen en vragen over de correcte toepassingen een betrouwbaar antwoord te geven. De geldende BG regels en EN- of DIN normen gerespecteerd en gevolgd. En zelfs meer dan dat; Dolezych speelt actief een rol in de internationale normeringsinstituten en weet mede daarom vandaag al welke veranderingen er in de nabije toekomst in de regelgeving worden aangepast. Hierdoor heeft Dolezych de mogelijkheid om vroegtijdig stadium deze aanpassingen in het eigen assortiment en in de gegeven adviezen te verwerken.

Vanuit de omvangrijke research & development activiteiten en ook vanuit de samenwerking met technische hogescholen en universiteiten  zijn in de afgelopen jaren tientallen patenten geregistreerd die alle bijdragen aan een hogere veiligheid voor mens en omgeving.

Dit alles draagt bij aan een omvangrijk service en dienstverleningspakket met concurrerende prijzen. Als producent van een compleet pakket, gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en 14001, met enorm veel technische kennis om al uw vragen kan beantwoorden, maakt van Dolezych uw competente partner.

Ook is Dolezych een licensed partner van DSM Dyneema®. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen Dyneema® Roundslings, Dyneema® spanbanden, Dyneema® beschermhoezen en Dyneema® ketting.