Eekels Technology BV

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Eekels Technology BV

Eekels is al meer dan 100 jaar actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Met ruim 550 medewerkers voert Eekels projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw.

Eekels bezit specifieke expertise op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, scheepssystemen (waaronder alarm- en monitoringsystemen) en procesautomatisering. Eekels verzorgt het gehele traject van engineering, panelenbouw, uitvoering, inbedrijfstelling tot en met onderhoud en service.

Daarnaast is Eekels een belangrijke speler op het gebied van mechanische service- en onderhoudswerkzaamheden, projecten en gespecialiseerde apparatenbouw. Eekels verzorgt het gehele traject van nieuwbouw, modificaties, montage, revisie, reparatie en onderhoud tot en met service. Daarbij richt zij zich speciaal op projecten, shutdowns en service en onderhoud. De marktgebieden waar Eekels zich met deze competentie op toelegt zijn onder andere de procesindustrie, chemie, petrochemie, de energiesector als ook de offshore.

Eekels realiseert een omzet van ruim 60 miljoen euro met ruim 550 medewerkers. In Nederland heeft Eekels vestigingen in Kolham (hoofdvestiging), Joure en Emmen. Daarnaast heeft Eekels nog een vestiging in Galati in Roemenië, een vestiging in Kleve in Duitsland, een joint venture met SaierNico in China, en representative offices in China en Vietnam.