Eemsdelta Housing

Welkom op de profielpagina van Eemsdelta Housing

Woning huren via Eemsdelta Housing

Eemsdelta Housing is verhuurder van zestien volledig gemeubileerde, luxe huurwoningen in de regio Eemshaven-Eemsdelta-Delfzijl-Farmsum in de provincie Groningen.

 

Persoonlijk betrokken verhuurder

Eemsdelta Housing is als particuliere verhuurder een kleinschalige organisatie. Als verhuurder voelen wij ons persoonlijk betrokken bij het wel en wee van onze huurders en ons vastgoed. Bij ons kunt u particulier een woning huren. Elk huis dat wij te huur hebben, hebben wij persoonlijk geselecteerd en geheel naar wens gerenoveerd.

 

Huisvesting buitenlandse werknemers

Wij verhuren onze woningen aan werknemers van (buitenlandse) bedrijven die voor kortere of langere tijd in deze regio werken. Onze huizen worden veelal gehuurd voor huisvesting van (buitenlandse) werknemers Britse, Franse, Duitse, Roemeense, Hongaarse en Poolse werknemers. Bij Eemsdelta Housing kunt u snel een huis huren.

 

Wegwijs maken

Wij staan onze huurders van tijdelijke woonruimte bij met raad en daad als zij wegwijs gemaakt willen worden in de regio. Zij kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld winkels, horeca, openbaar vervoer of andere voorzieningen. Zo dragen wij eraan bij dat uw medewerkers zich hier thuis en op hun gemak voelen.

 

24-7 service door eigen onderhoudsdienst

Onze eigen onderhoudsdienst biedt 24/7 service bij acute problemen zoals storingen en verstoppingen. Is de nood hoog, dan staan wij altijd direct klaar voor onze huurders. En is een probleem niet direct acuut, ook dan zorgen wij snel voor een oplossing.