Hotel-Restaurant Landgoed Ekenstein

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Hotel-Restaurant Landgoed Ekenstein

Landgoed Ekenstein heeft 28 ruime hotelkamers waarvan een aantal in het monumentale landhuis; en de ander kamers in de moderne aanbouwvleugel.
Alle kamers zijn voorzien van de geneugten van deze tijd: bad en/of douche, toilet, minibar, telefoon, broekenpers en televisie. Op elke hotelkamer kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

In ons restaurant kunt u terecht om culinair te genieten van een a la carte lunch of diner in diverse stijlvolle authentieke ruimtes van het landhuis. Onze chef kok past met regelmaat de menukaart aan waardoor u telkens kunt genieten van de meest uiteenlopende en tevens seizoensgebonden gerechten.

Het monumentale Schathoes bij uitstek geschikt voor grote feesten, diners en vergaderingen. De verzorging van bruiloften, jubilea, diverse buffetten, recepties en bedrijfsfeesten zijn een traditie geworden.
Een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, als verjaardagscadeau of een leuke avond uit met vrienden/familie is een kookworkshop. De workshop wordt verzorgd voor minimaal 10 tot maximaal 30 personen. Onder het genot van een aperitief wordt het menu uitgelegd, waarna de deelnemers zelf aan de slag kunnen met de uitgereikte recepten. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van een van onze ervaren koks. Na het koken gaat u direct aan tafel om te genieten van de door u zelf gemaakte lekkernijen.