ELA

Welkom op de profielpagina van Ela Container Nederland B.V.

Wereldwijd ter plaatse: ELA Container wil dicht bij de klant staan en vindt persoonlijk contact belangrijk. Daarom zijn in heel België, Europa en de wereld meer dan 40 ELA adviseurs dagelijks onderweg om klanten te bezoeken en met hen het volgende unitproject te bespreken.

ELA Container is specialist in uit units samengestelde ruimtes en gebouwen, in elke gewenste maat, individueel uitgerust, voor huur of koop. Met 50.000 units, 1.100 medewerkers en een 20tal vestigingen wereldwijd heeft ELA Container zich in Duitsland tot een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige en flexibele ruimtemodules ontwikkeld. Vandaag de dag is ELA Container partner in de meest uiteenlopende branches, variërend van de industrie, de bouwsector tot en met de handel en de horeca. Met kwaliteit, innovatie en passie als kernwaarden ontsluit ELA Container voortdurend nieuwe markten en branches. Het bedrijf overtuigt steeds meer mensen van de kwaliteiten van mobiele ELA units.

Familiebedrijf in handen van de tweede generatie

Het idee voor de ingenieuze ELA ruimte-units ontstond al in 1972 toen Bernhard Albers samen met zijn vrouw Elisabeth Albers het bedrijf ELA-Gesellschaft für Handel und Vermittlung GmbH & Co. KG oprichtte. Het paar voorzag al vroeg dat de behoefte aan flexibele ruimte zou groeien en ontwikkelde mobiele, op de behoefte afgestemde ruimteoplossingen op unitbasis. Als tweede generatie namen Tim Albers, Liesel Albers-Bentlage en Günter Albers in de jaren 80 de leiding van ELA Container GmbH over. Met hun persoonlijkheid, technische kennis en sterk ontwikkelde gevoel voor economische ontwikkelingen houden de drie het bedrijf sindsdien consequent op groeikoers.