Elzinga Groep

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Elzinga Groep

Elzinga Groep bestaat al sinds 1946. Van origine een loonbedrijf, inmiddels van veel meer markten thuis. Maar wat we ook doen: we doen het goed. En juist die diversiteit in onze diensten en producten maakt ons flexibel en slagvaardig.

Met het juiste materieel, maar vooral met de juiste mensen zetten wij dagelijks in op de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar. Dat betekent dat we verder gaan dan meedenken met onze klanten. We denken soms zelfs vóór onze klanten. Geen uitdaging is ons te gek. Sterker: we houden er juist van om simpele oplossingen te vinden voor complexe problemen. Zijn we daar trots op? Eigenlijk niet. We vinden het gewoon niet meer dan normaal. Lees meer op onze website.


Elzinga Machinefabriek

Machinefabriek
In onze machinefabriek ontwerpen en maken we hef- en hijswerktuigen. We werken op maat, maar leveren ook standaardproducten. Daarnaast doen we hier uiteenlopend constructiewerk. Alles altijd volgens de nieuwste veiligheidsnormen en met behulp van de nieuwste technieken. Altijd kwaliteit. Lees meer op onze website.

 

Elzinga Cargo Facilities

Cargo Facilities
Cargo Facilities is gespecialiseerd in bulkhandling. Onze ervaren, gecertificeerde machinisten slaan zo'n 9.000.000 ton over per jaar. Ze doen dat op locaties door heel Nederland en Duitsland dankzij onze mobiele overslagkranen. We bieden bovendien extra diensten zoals depotbeheer, bevoorrading en transport. Lees meer op onze website.

 

Elzinga Machinefabriek

Hijsspecialist.nl
Bij de Hijsspecialist.nl kunt u terecht voor alles op het gebied van heffen en hijsen. Valbeveiliging, lading vastzetsystemen, speciaal hijsgereedschap, hydraulische werktuigen en meer: u vraagt eenvoudig online een offerte aan. De uitgebreide productcatalogus geeft u direct inzicht in wat we bieden. Ook vindt u er informatie over maatwerk, inspecties, onderhoud en reparaties. Lees meer op onze website.

 

Elzinga Aannemingsbedrijf

Aannemingsbedrijf
Elzinga Loon- en Grondverzet draagt zorg voor diverse infrastructurele- en nieuwbouwprojecten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het egaliseren van landerijen. Onze nieuwste computer-technieken en lasergestuurde machines zorgen hier voor resultaat, precies zoals het is bedoeld. Ook kunnen we met onze uitgebreide collectie materieel goed en snel gebied (her)inrichten. Lees meer op onze website.

 

Elzinga Materieel

Elzinga Materieel
Elzinga Materieel beschikt over een grote collectie aan (transport)materieel. Van graafmachine tot overslagkraan, maar ook laadschoppen, schrankladers, tractoren en vrachtwagens. Stuk voor stuk uitstekend onderhouden en in perfecte staat. Kwaliteit en veiligheid gaan immers voor alles. Lees meer op onze website.

 

Elzinga Logistiek en Transport

Logistiek en Transport
Ook voor logistieke vraagstukken en transportopdrachten kunt u bij ons terecht. We doen bijvoorbeeld voor diverse klanten het depotbeheer, bevoorraden fabrieken en regelen transport van (bulk)goederen. Snel, goed en veilig. Uiteraard. Lees meer op onze website.

 

Contact_Elzinga_Groep

Wilt u weten wat de Elzinga Groep voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens of bel direct tel:+31 595 413 080.