EMMTEC services

Welkom op de profielpagina van EMMTEC services

Team Engineering van EMMTEC services is dé expert voor de chemische, de kunststoffen- en de overige procesindustrie.

We beheersen en overzien uw projecten van A tot Z, zowel technisch als financieel. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, renovatie of nieuwbouw: wij brengen uw project tot een goed einde.

We beschikken over engineers die hoogwaardige kennis hebben van de diverse specialismen, zodat wij u maximaal van dienst kunnen zijn. Nazorg zoals optimalisaties en onderhoudsplannen zijn onderdeel van onze dienstverlening. Hiermee garanderen we de optimale efficiëntie van uw proces.

U bent altijd verzekerd van de beste en meest doeltreffende oplossing.

Neem contact met ons op en laat u uitvoerig informeren. engineering@emmtec.nl

Een poosje terug vertelden we u dat er belangrijk nieuws van ons was te verwachten. Wij zijn dan ook trots en blij u te kunnen vertellen dat EMMTEC services een kantoor in Delfzijl heeft geopend. Vanaf 1 november 2018 hebben wij op het adres Duurswoldlaan 2 in Farmsum  een tweede engineeringbureau geopend. Dat heeft alles te maken met de toename van onze werkzaamheden in de Eemsdelta en wij willen daarom dan ook dichtbij onze relaties zijn zodat we direct en efficient kunnen reageren. Ook vanuit Farmsum/Delfzijl staan wij onze relaties terzijde met de dienstverlening die u van ons gewend bent vanuit onze locatie Emmen. Of dat nu engineering is voor nieuwbouw, renovaties of kleinschalige aanpassingen is, u krijgt de beschikking over gedreven, pro-actieve en deskundige engineers die in teamverband werken om uw vraag om te zetten in de juiste en gevraagde oplossingen.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mail en stel uw vraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

engineering@emmtec.nl

www.emmtecservices.nl

EMMTEC services heeft diverse mooie vacatures open staan. Ben jij de persoon die meewerkt om onze groeiambities te realiseren? Reageer dan op de vacature die jou past. Zit jouw droombaan er niet bij? Doe een open sollicitatie, jouw kans komt misschien nog. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats nodigen wij je van harte uit om ons daarover te benaderen. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden.

Veiligheidskundige HVK

Accountmanager (junior)

Engineer Hazop/SIL

Engineer Machineveiligheid

Accountmanager Benelux

Lead Engineer E

Lead Engineer E/I

 

Wil je meer weten? Klik op deze link: https://www.emmtecservices.nl/nl/over-ons/werken-bij/index.html Of stuur je vragen naar hrm@emmtec.nl

 

 

 

Welkom op de nieuwspagina van EMMTEC services. Wij gaan met regelmaat op deze pagina interessante nieuwtjes brengen. Dat kan varieren van aardige weetjes over EMMTEC services tot een verwijzing naar de vacatures op onze website. En dat is dan het eerste nieuws: wij hebben meerdere mooie vacatures zowel voor werk in Emmen als in Delfzijl. Kijk snel op de vacaturepagina van ons Eemshaven.info profiel!