Eurofiber

Welkom op de profielpagina van Eurofiber

Digitalisering

Werken met applicaties in de cloud, big data en internet of things: technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie. Ook uw klanten stellen steeds hogere eisen aan uw flexibiliteit. Dit vraagt om medewerkers, applicaties en locaties die voortdurend met elkaar in verbinding staan, zodat u snel kunt inspelen op de uitdagingen van morgen. De digitalisering maakt het mogelijk dat er steeds meer én efficiënter informatie met elkaar gedeeld kan worden. Dit vereist een snel, betrouwbaar en schaalbaar netwerk. Zakelijk glasvezel is hét fundament voor een veilige digitale infrastructuur, die informatie en applicaties optimaal toegankelijk maakt, nu én in de toekomst.

Wij brengen de Cloud naar u toe

Steeds meer organisaties gaan vanuit de cloud werken. Met Secure Cloud Connect heeft u altijd, veilig en direct toegang tot cloud service providers. Met deze complete end-to-end oplossing krijgt u direct toegang tot de platformen van uw keuze via een veilig privé netwerk. Alle informatie over de cloud vindt u in ons e-book.

Vitale infrastructuur

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale open infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en datacenters bieden we bedrijven, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme en open cloud- en connectiviteitsoplossingen. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber legt hiermee het fundament onder de digitale samenleving. De Nederlandse overheid heeft Eurofiber dan ook de status toegekend van ‘vitale infrastructuur’.

Klanten waarderen ons netwerk met een 8,7!

Wilt u meer weten over Eurofiber? Bekijk onze website of neem contact op met Frank Lamberst, Senior Account Manager Eurofiber. T.: 06 – 13 61 83 63.

Actief in de branches: