FitFood

Welkom op de profielpagina van FitFood

Ons doel

‘’Met ons bedrijf zijn wij vastberaden om de mens gezonder te maken. Onze focus ligt op het verbeteren van een essentiële behoefte: voeding. Gedreven door onze passie en ons doel maken wij gebalanceerde maaltijden die voedzaam zijn en niet inleveren op smaak. Geen half werk, massaproductie en bezuinigingen op kwaliteit, maar all-in toewijding voor ons doel. Gezond en lekker eten toegankelijk maken voor iedereen’’.

Wie zijn wij?

Het bedrijf FitFood is drie jaar geleden gestart vanuit een studieopdracht door Damier Grbavci uit Appingedam. Het bedachte concept rond het produceren en leveren van gezonde maaltijden sloeg aan en de huiskeuken werd al snel te klein. Er werd een professionele keuken gebouwd en dit jaar hebben Johannes Huisman en Niek Zwiers uit Delfzijl, beiden met ruime horeca ervaring, het managementteam versterkt.

Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd is in het dagvers bereiden van duurzame, gezonde en voedzame maaltijden met verse producten en zonder ongewenste toevoegingen. De maaltijden worden na bereiding dezelfde dag geleverd in pakketten. Particulieren en bedrijven kunnen kiezen uit de categorieën fit, afslank en sport, of zelf combinaties samenstellen. De maaltijden kunnen drie dagen bewaard worden in de koelkast en drie maanden in de vriezer. Daarnaast bieden wij voor bedrijven een dagverse lunch aan.

Meer informatie over onze producten vindt u op: www.fitfoodwebshop.com.