Friso Bouwgroep

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Friso Bouwgroep

 

Friso Bouwgroep
Friso Bouwgroep is een middelgroot bouwbedrijf met vestigingen in de provincies Friesland, Groningen, Flevoland en Gelderland. Bij de diverse vestigingen van Friso Bouwgroep werken ruim 500 medewerkers.
Veelzijdigheid & vakmanschap
Bent u van plan te gaan (ver)bouwen en op zoek naar een deskundige partner? Dan bent u bij Friso Bouwgroep aan het juiste adres. Friso Bouwgroep is een allround bouwbedrijf dat trots is op haar veelzijdigheid en op het vakmanschap van haar medewerkers.

Friso Bouwgroep is uw partner voor: nieuw- en verbouw, service en onderhoud, restauratie en renovatie, planontwikkeling, toelevering en civiele beton-& industriebouw.
De veelzijdigheid blijkt niet alleen uit de disciplines die Friso beheerst. Ook de klantenkring is divers. Zo bevat onze orderportefeuille kleine verbouwingen van particuliere woningen, nieuwbouw van utiliteitsbouwwerken en grootschalige projectontwikkelingsopdrachten. Friso Bouwgroep is echt van alle markten thuis.

Allround advies
Door gegarandeerde kwaliteit te leveren én alle disciplines binnen het bouwproces in eigen hand te houden, is Friso een deskundig partner voor iedereen die bouw en verbouwplannen heeft. In samenwerking met de opdrachtgever levert Friso Bouwgroep alle deskundigheid van het ontwerp tot en met de realisatie van uw nieuwbouwhuis, bedrijfspand of ander bouwwerk.
Voor meer informatie kijkt u op: www.frisobouwgroep.nl of volg ons op twitter: @frisobouwgroep