Geertsema Staal

Breed assortiment voor een gevarieerde klantengroep

Geertsema Staal levert uit voorraad een compleet pakketwalserijproducten, koudgewalste profielen, profielbuizen, gelaste en naadloze buizen inclusief alle benodigde hulpstukken.

Naast deze producten, die ook leverbaar zijn in geconserveerde uitvoering, is er een breed assortiment in blank staal, roestvast staal en aluminium, vloerroosters, traptreden en

beton- en bouwstaal. Met dit pakket zijn wij optimaal ingevoerd in alle staalverwerkende bedrijfstakken.

 

Veelzijdige opdrachtgevers

Onze belangrijke klantengroepen zijn onder andere las- en constructiebedrijven, machine- en apparatenfabrieken, mechanisatiebedrijven, carrosserie- en trailerbouw, zelf installerende industrie, bouwbedrijven, pijpleidinginstallatiebedrijven, technische scholen, scheepswerven en verspanende bedrijven.

 

Onze bedrijfsfilm

 

Levering binnen 24 uur

Afnemers van ons enorme voorraadassortiment kunnen altijd vertrouwen op een correcte levering binnen 24 uur. Veel klanten benaderen ons regelmatig met spoedopdrachten en reparaties die direct moeten worden uitgevoerd. Geertsema Staal geeft ook dan thuis en is dé leverancier die u vaak nog dezelfde dag, bij het afhalen van uw producten, van dienst is.

 

Ons bedrijf is uitstekend bereikbaar

Dus kunt u onze leveringen snel afhalen, als u dat wenst. Door gebruik te maken van de directe beschikbaarheid van ons brede assortiment, kunt ook u doen wat veel klanten al is gelukt: het sterk reduceren van hun eigen voorraad. Onze toegevoegde waarde vertalen wij zo optimaal in een voor ú tastbaar economisch voordeel.

 

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Twee begrippen die u direct en terecht met Geertsema Staal in verband mag brengen zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Begrippen waarop we trots zijn en die we koesteren. Immers, in een zakelijke relatie is niets zo belangrijk als betrouwbaarheid van een kwaliteitsorganisatie. Gemaakte

afspraken komen wij stipt na, gedane beloftes maken wij waar en op onze levertijden kunt u bouwen.

Plus uiteraard ons omvangrijke assortiment op voorraad. Kortom, Geertsema Staal biedt u dé bouwstenen voor succesvol zakendoen.

 

Geertsema levert niet alleen op tijd…

Bijna even belangrijk als op tijd leveren is het snel uitbrengen van een offerte. Ook bij het calculeren van projecten staan afnemers onder tijdsdruk. Want op het laatste moment geven opdrachtgevers nog wijzigingen door. En liever gisteren dan vandaag dienen offertes te worden uitgebracht.

Geertsema Staal speelt daarop in met een volledig geautomatiseerd systeem voor het uitbrengen van offertes. Uw winst? Binnen een zeer kort tijdsbestek ontvangt u een gespecificeerde aanbieding.

 

Kwaliteitsorganisatie

Een cruciaal en onderscheidend kenmerk van onze organisatie is overzichtelijkheid, met korte communicatielijnen. Naar de afnemer toe resulteert dit voordeel in een hoge mate van

flexibiliteit en efficiëntie. Voor u de absolute garantie van een constante kwaliteit en voor onze medewerkers dé stimulans om een prestatie op hoog niveau te blijven leveren. Ook zijn wij lid van de

O. de Leeuw Groep, een extra waarborg voor kwaliteit en zijn wij ISO 9001-2018 gecertificeerd.

 

Geboden bewerkingen

Aanvullend verzorgen wij extern bewerkingen voor u, als u dat wenst:

* Stralen

* Stralen en meniën (ook grondlagen zoals MC ).

* Togen van balken.

* Knippen en zetten.

* Levering van plaat op maat.

* Zagen, zowel recht als verstek

* Boren

 

Transport

We beschikken over eigen vrachtwagens, waardoor wij uiterst flexibel zijn.

Actief in de branches: