Greatwaves

Geweldig wifi voor bedrijven: Wifi as a service

We bedienen ruim 50 tevreden bedrijven en elke dag voorzien we meer dan 2000 medewerkers van Schiermonnikoog tot Rotterdam van geweldig wifi. Van de ethische hackers van HackerOne die alleen met het allerveiligste internet werken, tot hoefijzerspecialisten die innoveren met Internet of Things. Van een topsporthal met al haar toeschouwers en business lounges, tot het snelgroeiende veilingplatform Catawiki dat geen enkele seconde offline mag zijn.

Maar hoe talrijk de uitdagingen ook worden: wat ons drijft is onveranderd. Nog steeds leggen we het bedrijfsinternet aan dat je thuis ook wil hebben. Altijd snel, stabiel, veilig en betrouwbaar. Wifi dat zó goed is, dat jij als klant ook weer een ander bedrijf aandraagt. Interesse? Neem contact op!

Over ons
Wifi aanleggen is vakwerk. En onze – sorry voor het kleffe woord – passie sinds 2008. Daar kwamen we achter toen we de vraag kregen om een bedrijfsverzamelgebouw te voorzien van goed internet. Het wifi dat er was haperde en bracht de productiviteit van honderden enthousiaste flexwerkers in gevaar. Waaronder dat van onszelf. Dus gingen we ermee aan de slag.

Wat begon als een project waarbij we het onderste uit de wifi-kan wilden halen voor ons eigen internet, werd een resultaat om op te bouwen. Ondernemingen die het Launch Café in Groningen aandeden, wilden hetzelfde pijlsnelle en overal bereikbare wifi – en voorzagen we van geweldig wifi. Elk bedrijf droeg weer een bevriend bedrijf aan. Ons specialisme werd een business. En die business werd Greatwaves.