Gronberg Ship Management

Welkom op de profielpagina van Gronberg Ship Management BV

“We share your ambition”

Vanuit ons kantoor aan de handelskade in Delfzijl richten wij ons op het ontzorgen van scheepseigenaren die het operationele reilen en zeilen van hun zeeschepen deels of volledig aan ons hebben uitbesteed.

Wij zijn in dit geval de praktisch ingestelde zeeman Mark, de calculerende registeraccountant Ronald, een team professionals op kantoor en een eigen pool met West Europese officieren op zee.

Samen leveren wij sinds 2018 alle denkbare services op het gebied van scheeps-management waaronder technisch, operationeel en crew management, quality and marine alsmede financieel management. Daarnaast bieden wij ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld financieringsaanvragen, fiscaliteit, verloning alsmede kapitaalverwerving en staat onze deur altijd open om onze rol als investeerder in bestaande of nieuwe zeeschepen te bespreken.

Ons pakket aan dienstverlening is niet uniek. De wijze waarop we onze services leveren wel: we zijn gewoon goed in wat we doen. Dat schreeuwen we alleen niet van de daken. We doen daar heel gewoon over. Omdat wij niet geloven in grote woorden, in poespas of gedoe. We geloven in resultaat, in het overtreffen van verwachtingen op alle vlakken. Een partnership met het juiste gevoel, wederzijds vertrouwen en een hecht contact. Dat is waar Gronberg voor staat.

We nodigen u graag uit om kennis met ons bedrijf te maken.