Gulf Bunkering BV

Gulf Bunkering is een bunkerleverancier van verschillende hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen voor alle zeevaart- en binnenvaartschepen. Wij beschikken over een moderne dubbelwandige vloot waarmee 24 uur per dag gebunkerd kan worden in alle Nederlandse havens. Daarnaast zijn de schepen voorzien van een volledig geautomatiseerd afleversysteem om snel en efficiënt te kunnen leveren.


Naast levering met een bunkerlichter kan er ook worden geleverd met een tanktruck. Deze trucks kunnen door heel Nederlands worden ingezet voor diverse producten en voldoen eveneens aan de hoogste eisen.
Wij kunnen door onze brede infrastructuur alle volumes leveren vanaf 500 liter.


Kwaliteit

Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze producten. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen door een zeer selectieve houding ten opzichte van onze internationale leveranciers zodat u zich hierom geen enkele zorgen hoeft te maken. Wij hechten bijzonder veel waarde aan onze reputatie als leverancier en denken daarom graag met u mee. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, horen wij dat dan ook graag van u.


Team

Vanuit het kantoor in Den Helder wordt de planning en verkoop georganiseerd. Door de brede infrastructuur van Gulf kan er altijd flexibel en tegen een scherpe prijs geleverd worden.

Gulf heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de positionering en terugkomst in de internationale markt voor smeermiddelen. Met de levering van sterk verbeterde kwaliteiten en een solide logistieke service is Gulf vanaf nu Uw favoriete smeermiddelen leverancier in Nederland en Duitsland.