HS Werkt

Welkom op de profielpagina van HS Werkt

HS Werkt uitzendbureau, uitzenders met een gezicht…  

HS Werkt, een veelzijdig en mensgedreven uitzendbureau wat staat voor maatwerk in personeelsdienstverlening. Vanuit interesse in mensen, bedrijven en organisaties brengen wij geschikte kandidaten in contact met betrokken werkgevers.

HS Werkt biedt personeelsdiensten op maat, die passen bij uw bedrijfsvoering. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke en permanente werkvormen zoals uitzenden, detachering, payrolling en ZZP-bemiddeling. Onze focus ligt vooral op de sectoren agrarisch, transport en logistiek, grond-, weg en waterbouw, groenvoorziening, techniek en bouw, maar onze uitzendexpertise is vanzelfsprekend ook prima toepasbaar in aangrenzende sectoren.

Naast een optimale personeelsbemiddeling staat HS Werkt voor stipte en correcte beloning van kandidaten en voor een gedegen administratie en ontzorgend advies voor opdrachtgevers. Wij leveren de juiste personeelsoplossingen passend bij uw branche en bedrijfsvoering. Zo kunt u bij ons terecht voor tijdelijke en permanente werkvormen zoals uitzenden, detachering, payrolling en ZZP-bemiddeling.

Payroll iets voor jou?

Heeft u zelf een medewerker gevonden, maar wilt u het werkgeverschap graag uitbesteden? HS Werkt kan dit voor u regelen.

HS Werkt neemt het werkgeverschap van u over. U selecteert zelf de kandidaat, maar wij nemen het juridisch werkgeverschap en de salarisadministratie van u over.

Voordelen van payroll:

  • We nemen uw personeelsadministratie over, waardoor u minder tijd kwijt bent aan administratie.
  • Snel op- en afschalen wanneer het druk of juist rustiger wordt in uw bedrijf
  • Minder werkgeversrisico’s: door het overnemen van het werkgeverschap sluiten we financiële risico’s uit
  • Is een medewerker ziek? Wij nemen de volledige verzuimbegeleiding en de uitvoering Wet Verbetering Poortwachter van u over.
  • Personeelskosten zijn vooraf bekend. Geen verrassingen achteraf dus.

Ervaring en netwerk

Samen hebben we ruim 50 jaar ervaring in de uitzendbranche en als gedegen en ervaren gesprekspartner voorzien wij u graag van begrijpelijk en betrouwbaar advies over contract- of verloningsvraagstukken en de steeds complexer wordende Wet- en arbeidsregelgeving.

Wilt u uw personeelszaken ook zo goed mogelijk regelen? We zijn benieuwd naar uw vragen en naar de actualiteit bij u op de werkvloer en komen graag eens langs.