m.s. De Hunze

Welkom op de profielpagina van M.S. de Hunze

‘m.s. De Hunze, exclusieve vaartochten’  is onze onlangs gestarte onderneming op het gebied van exclusieve dagtochten over het mooie Reitdiep.

Mijn vrouw en ik varen op de prachtige valkvlet ‘De Hunze’ waarmee we dagtochten organiseren voor twee tot zes personen. Vanuit Garnwerd varen we door het oudste cultuurlandschap van Europa naar het Lauwersmeer en weer terug.

Het ontbreekt onze gasten onderweg aan niets, koffie met gebak, lekkere hapjes en drankjes, enz. Als het lekker weer is kan er worden genoten van de zon en gezwommen, aan boord zijn alle benodigde sanitaire voorzieningen aanwezig zoals toiletten en douches. Zowel hele als halve dagtochten zijn mogelijk.

De tarieven zijn 90,- euro p.p. (halve dag) en 150,- euro p.p. (hele dag) inclusief catering, exclusief BTW. De genoemde tarieven gelden voor vaartochten met zes personen. Bij meer of minder personen prijs in overleg.

 

Wil je meer weten? Of eens een kijkje nemen bij ons aan boord? Neem contact op!

Ook kun je ons volgen op instagram onder ‘de hunze‘.

Graag ontmoeten wij jullie bij het mooie zakenplatform Eemshaven.info waar ik reeds jaren lid van ben (eerst in mijn functie bij FC Groningen, toen via mijn stichting Ein Ros en nu met ons schip De Hunze).