IBDSecurity

Welkom op de profielpagina van IBD Security

Veiligheid via de vakman; een erkend Beveiligingsbedrijf!

IBD staat voor Integrale Beveiligingsdiensten en houdt zich o.a. bezig met het leveren en installeren van inbraak-, camera-, brandmeld-, toegangscontrole-, en intercomsystemen door heel Nederland. Kijk voor meer info op: ibdsecurity.nl

ISPS beveiliging

IBD levert ervaren gediplomeerde beveiligers die in het bezit zijn van het certificaat havenbeveiliger. Met de inzet van de gecertificeerde havenbeveiligers van IBD voldoet u aan de ISPS regels. Voor verschillende opdrachtgevers, zoals Groningen Seaports, Wagenborg Agency, Buss Terminal Eemshaven, Broekman en Amasus bewaakt IBD geregeld de havenkades van de havens in Delfzijl en Eemshaven tijdens de komst van onder andere cruiseschepen, platforms, kraanschepen, verscheping van militaire goederen en windmolen projecten.

 

Object beveiliging

Object beveiligers kunnen ingezet worden voor het bewaken van bedrijven, instellingen en (leegstaande) kantoorpanden. Maar ook portier diensten bij bouwprojecten kunnen ingevuld worden door beveiligers van IBD.

 

Drugs- en alcoholtests

IBD kan voordat personeel en/of bezoekers de havenkade, bouwplaatsen of schepen mogen betreden, alcoholcontroles en drugstesten uitvoeren met geavanceerd meetapparatuur.

U kunt ons volgen via Facebook

 

IBD (Integrale Beveiligingsdiensten) heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder ND nummer 2012.