INQAR Dallinga

Welkom op de profielpagina van INQAR Dallinga

INQAR Autoverhuur en shortlease is de snelstgroeiende autoverhuurformule in Nederland. Alleen auto's verhuren is niet genoeg. Elke afzonderlijke INQAR-vestiging is een ondernemend bedrijf dat draait om u: de klant.

Zo ook bij INQAR Dallinga met vestigingen in Delfzijl, Groningen en Veendam. Door een wagenpark van ruim 190 auto's, waarbij u kunt denken aan personenauto's, personenbusjes, bestelauto's en bakwagens, vormen wij de grootste autoverhuurder van Noordoost-Groningen.

Of u nu zakelijk of particulier wilt huren, in Nederland of in het buitenland, of een stevige auto nodig heeft voor bv uw verhuizing: INQAR Dallinga heeft voor u altijd de best passende huurauto beschikbaar.

In 2012 zijn wij door BOVAG tot Beste Autoverhuurder van Nederland gekroond. Doordat wij 5 sterren BOVAG-gecertificeerd zijn, bent u verzekerd van een heldere tariefstelling en duidelijke voorwaarden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig!

Onze kenmerken zijn:

  • Huren bij u in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden

Wij helpen u graag op weg vanuit 1 van onze vestigingen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0596-615210 of onze website bezoeken.


Shortlease

Naast autoverhuur kunt u ook terecht bij INQAR Dallinga voor shortlease.

Shortlease is het kortstondig inhuren (2 tot 24 maanden) van extra mobiliteit en daarmee de ideale oplossing voor bedrijven die tijdelijk over een groter wagenpark willen beschikken. Wilt u geen langlopende leaseverplichtingen afsluiten? Dan is Shortlease Groningen uw gesprekspartner!

Shortlease, het gemak van huren met het prijsniveau van leasen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0596-632097 of onze website bezoeken.