Interlease

InterLease

InterLease is de automotive specialist in Financial Lease en biedt zekerheid, flexibiliteit en gemak. InterLease heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in financial lease. Een financial lease auto is de oplossing voor zzp’ers, zelftandig ondernemers en MKB-bedrijven. Onze dienstverlening kenmerkt zich op een manier waarop u als klant bedient wilt worden: met respect en aandacht. Wij zijn niet gelieerd aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer en daarom onafhankelijk en objectief in ons advies.

Uit ons lease voorraad van personenauto’s en bedrijfswagens of bij een leverancier van uw keuze kunt u kiezen voor het leasen van een nieuwe auto of bedrijfswagen met een aanschafwaarde vanaf 2.500 euro tot 100% van de aanschafprijs. Met een lease auto van InterLease kiest u voor zekerheid. Vaste afschrijving, vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen.

Zekerheid en flexibiliteit gaan bij InterLease hand in hand. Wilt u de restwaarde in uw overeenkomst betrekken? Een aanbetaling doen? Een slottermijn opnemen? Of tijdens het contract uw auto omruilen? Allemaal mogelijk bij InterLease. Onze adviseurs geven u snel en deskundig advies, op maat gemaakt voor u en/of uw onderneming. Op het moment dat u uw bedrijfswagen heeft gevonden verzorgt InterLease de gehele (financiële) afhandeling. U heeft er geen omkijken naar, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijfsvoering.

 

De kenmerken van InterLease

 

  • Specialist in Financial- en Operational Lease
  • Voor ondernemers: Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend een leaseofferte
  • Snelle en volledige afhandeling overeenkomst
  • Vast aanspreekpunt en persoonlijke betrokkenheid
  • Onafhankelijk en objectief leaseadvies