Interoffice

Welkom op de profielpagina van Interoffice

De Interwinngroep is een groep bedrijven gespecialiseerd in interieurbouw, totaalinrichting, printing & digitalisering  en de technische installatie van projecten in de zorgsector, onderwijs, kantoren en bedrijven.

Onder de Interwinngroep vallen de volgende bedrijven:

  • Interfurn
  • Interoffice
  • Interfit
  • Interoffice Document Solutions

Interfurn heeft door haar flexibiliteit in combinatie met het leveren van maatwerk, aandacht voor kwaliteitszorg en een continue product- en procesinnovatie een sterke positie in de markt van productie en leverantie van laboratorium- en apotheekmeubilair, ziekenhuisinrichtingen en interieurbouw. Met een eigen ontwerp afdeling en een aantal productiehallen met zeer geavanceerd en geautomatiseerd machinepark heeft Interfurn alles onder één dak.

Interoffice kantoor- en projectinrichting is in staat een omvangrijk doch uitgekiend totaalconcept te leveren voor iedere vorm van inrichtingen.
Interoffice gaat bij het inrichten van kantoren en projecten uit van een duidelijke filosofie, gebaseerd op het gegeven dat iedere organisatie een eigen identiteit, structuur en cultuur heeft, kortom uniek is. Interoffice kan samen met haar opdrachtgevers vorm geven aan een plezierige en functionele werk- en leefomgeving, die passend is bij die unieke identiteit.

Interoffice kantoorartikelen biedt naast kantoor- en projectinrichting ook kantoorartikelen aan. Hierbij kunt u denken aan de producten zoals pennen en schriften die onmisbaar zijn in een kantooromgeving. Deze producten zijn zowel te koop in onze winkel als online te bestellen op onze website.

Interfit heeft als doel zo veelzijdig mogelijk te zijn in de installatietechniek. Dit maakt Interfit tot een uiterst geschikte partner voor de nieuwbouw, de verbouw en het onderhoud van bedrijfspanden.

Interoffice Document Solutions is een onafhankelijke organisatie dat gespecialiseerd is in de verkoop of leasing van multifunctionele printers en het in beeld brengen van uw documentstromen om deze mogelijk efficiënter door digitalisering in te zetten. Uitgangspunt van Interoffice Document Solutions is dan ook een maatwerk oplossing welke past bij uw organisatie.

Interoffice Document Solutions is een onafhankelijk, multibrand en geaccrediteerd partner van Canon, Xerox, Kyocera, Samsung en HP.

Tevens hebben we partnerships met meerdere ICT bedrijven voor digitalisering van iedere voorkomende documentstroom in een organisatie.

Interoffice Document Solutions biedt, door middel van een kosteloze inventarisatiescan bij de klant, de beste mogelijkheden aan die gebaseerd zijn op de wensen van de klant. Daarnaast kijken we welke voordelen dit oplevert middels een Return on Investment.
Interoffice Document Solutions ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het kwaliteitsmanagement systeem van onze organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak met één van onze enthousiaste medewerkers of kom vrijblijvend langs in onze volledig ingerichte showroom in Winschoten. Telefoonnummer 0597-423712