IVM Safety Professionals

Welkom op de profielpagina van IVM Safety Professionals

Ongelukken en calamiteiten voorkomen en weten hoe te handelen als er iets mis is, geeft een goed gevoel. Een gevoel van zekerheid. Een deskundige en betrouwbare partner, met jarenlange ervaring op het gebied van veiligheidstrainingen, risicoadvisering en calamiteitenbeheersing. Het Instituut voor Veiligheid & Milieu B.V. (IVM) is specialist op het gebied van arbeidsveiligheid, brandveiligheid en zorgt ervoor dat leken en professionals beter weten om te gaan met ongelukken en calamiteiten en met het voorkomen daarvan. Met een geïntegreerde dienstverlening op het gebied van arbeidsveiligheid en bedrijfshulpverlening maakt IVM daarom op een leuke, professionele manier werk van veiligheid!
Op bovengenoemde gebieden kan IVM u helpen middels:

  • Safety Professionals
  • Consultancy
  • Training

Safety Professionals

IVM Safety Professionals detacheert (inter)nationaal, on- en offshore gespecialiseerd veiligheidspersoneel zoals brand(veiligheids)wachten, Safety Officers en veiligheidskundigen (MVK/HVK), evenals het verhuren van aanverwante veiligheidsapparatuur. Meer dan 20 jaar ervaring staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. IVM is nationaal en internationaal erkend als deskundig veiligheidsintermediair. De experts van IVM maken dat iedere dag opnieuw waar in hun werk voor opdrachtgevers. Bij grote en kleine projecten. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met de professional van IVM zet u uw veiligheidsbeleid op 1.

IVM streeft naar een langdurige relatie met zijn opdrachtgevers. Dat komt de veiligheid ten goede en is voordelig voor de klant. Het gedetacheerde veiligheidspersoneel kent de situatie op locatie en is optimaal voorbereid op de procedures, werkzaamheden en risico’s. In service level agreements worden de afspraken vastgelegd. De beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel is gegarandeerd. Het voordeel van zekerheid en flexibiliteit.

Consultancy

IVM Consulting begeleidt, ondersteunt en coördineert alle vraagstukken op het gebied van BHV, brandveiligheid en arbeidsveiligheid. Tevens fungeert de afdeling als kenniscentrum, waardoor opdrachtgevers van kwalitatief hoogwaardig en passend advies worden voorzien. De activiteiten van IVM Consulting strekken zich uit van het verzorgen van HSE managementtrajecten (naar bijvoorbeeld een volledige certificering) tot het behandelen van korte vraagstukken waarbij direct actie wordt gevraagd. IVM Consulting heeft tevens een ruime ervaring in het behandelen van vraagstukken op het gebied van veiligheidscultuur en gedrag, waarbij het behalen en behouden van resultaten en kwaliteit als hoogste prioriteit geldt.

Training

IVM verzorgt (specialistische en maatwerk) opleidingen en trainingen op uiteenlopende gebieden binnen het vakgebied arbeidsveiligheid en bedrijfshulpverlening. De trainingen van IVM zijn niet alleen bijzonder leerzaam, door de praktische en ontspannen aanpak zijn de unieke programma’s ook nog eens erg leuk om mee te maken. Trainingen worden gegeven op de unieke trainingscentra van IVM in Coevorden, Enschede, Zuidbroek en Zwolle of op het bedrijf van de opdrachtgever. Daarnaast beschikt IVM over verschillende mobiele trainingsunits om trainingen op uw locatie te verzorgen. Overal en altijd inzicht in uw actuele opleidingsgegevens? www.ivm-klantportaal.nl werkt eenvoudig en snel!